Güncellenen 2020 Mitsubishi ASX Cenevre’de Görücüye Çıktı

Ototeknikveri     07 Mart 2019 10:53

Mitsubishi kapsamlı bir güncellemeden geçirdiği ASX kompakt SUV’yi Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıttı.

Güncellenen 2020 Mitsubishi ASX Cenevre’de Görücüye Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Asya’da RVR, Kuzey Amerika’da Outlander Sport adlarıyla da bilinen ASX, 2009’da piyasaya çıkmıştı. Son güncellemeyle model Mitsubishi’nin Eclipse Cross gibi en yeni modellerini yakalamış oldu.

 

Yeniliklerin çoğu ön kısımda toplanmış. Burada Mitsubishi’nin “Dynamic Shield” ön tasarım konsepti görülüyor. Büyük ön panjur, Eclipse Cross ile benzer yeni farlar, dönüş sinyalleri ve sis lambalarını barındıran LED aydınlatma kümesi, ayrıca koruyucu plakaya sahip yeni tampon ilk bakışta fark edilebilecek özellikler arasında.

 

Arkadaki değişikliklerse yeni LED arka lambalar ve daha agresif bir görünüm kazandırılmış, koruyucu plakalı tampondan oluşuyor. Ayrıca otomobile üç yeni kaporta rengi seçeneği eklenmiş: Kırmızı Elmas, Günışığı Turuncu ve Kahve Meşe.

 

İç mekanda Smartphone-link Display Audio (SDA) multimedya sistemi şimdi 8 inç dokunmatik ekran, TomTom navigasyon (en üst donanım seviyesinde), ayrıca kalan yakıt miktarını gösteren, en yakın yakıt istasyonu gibi destinasyon bilgileri verebilen ve otomobilin bakımıyla ilgili tavsiyelerde bulunabilen bir uygulama ile geliyor.

 

Avrupa’da, 2020 ASX 2.0 litre MIVEC dört silindirli benzinli motorla gelecek. Motor, beş vitesli manuel şanzıman ya da spor moduna sahip, altı vitesli INVECS 3-III CVT şanzımanla alınabilecek. Bunun yanı sıra önden çekişli ve dört çekişli sürüş sistemlerinden birisi tercih edilebiliyor. Henüz rakamlar açıklanmadı ancak motorun Outlander’da olduğu gibi 150 PS (148 hp) güç çıkışı ve 195 Nm tork değeriyle gelmesi bekleniyor.

 

Aynı motor ABD’de 2019 Mitsubishi Outlander Sport ile zaten sunuluyor. Dolayısıyla Avrupa’da 2020 modelinde de yer alması kesin gibi. Ayrıca en üst donanım seviyesi GT’nin 168 hp 2.4 litre motorunun da devam etmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 08 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo