Yeni Jeep Renegade ve Compass Plug-in Hibrit Versiyonları Tanıtıldı

Ototeknikveri     07 Mart 2019 11:44

Jeep 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda Renegade ve Compass modellerinin plug-in hibrit modellerini tanıtarak gelecek için önemli bir adım attı.

Yeni Jeep Renegade ve Compass Plug-in Hibrit Versiyonları Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ailenin en küçük modeli Renegade yeni 1.3 litre turboşarjlı benzinli motor ve elektrikli motorun birarada bulunduğu plug-in sistemle geliyor. Sistemin toplam güç çıkışı 290 – 240 PS (140 – 178 kW) arasında.

 

Pil tam şarj olduğunda otomobil 130 km/s hıza kadar 50 km elektrikli sürüş mesafesi sunuyor. Benzinli motor da devreye girdiğinde Renegade PHEV 7 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor.

 

Yeni plug-in hibrit Compass ise toplam 240 PS (237 hp / 178 kW) güç çıkışıyla geliyor. Kompakt modelin Renegade ile benzer şekilde 50 g/km değerinin altında CO2 emisyonuna sahip olması bekleniyor.

 

Çevre dostu olmasının yanı sıra, plug-in hibrit sistem otomobillerin off-road yeteneklerini de geliştiriyor. Jeep, arkadaki elektrikli motorun sağladığı ekstra tork ile özellikle arka aksta çekiş gücünün arttığını belirtiyor.

 

Elektrikli dört çekişli sürüş sistemi iki aksın birbirinden bağımsız çalışmasına izin veriyor. Bu da geleneksel mekanik sistemden daha etkili bir sonuç sunuyor.

 

Plug-in hibrit Renegade ve Compass ayrıca yeni kontrol paneli ve multimedya ekranıyla geliyor.

Son Güncelleme : 07 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo