Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması Başvuruya Açıldı

Ototeknikveri     12 Mart 2019 11:20

Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması 9-10 Mayıs’ta Sabancı Üniversitesinde düzenlenecek. Tasarımcılar 29 Mart'a kadar başvurularını yapabilecek.

Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması Başvuruya Açıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomotiv sektöründe katma değerli ürün ve teknolojilerin geliştirilmesini amaçlayan “Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması”na başvurular başladı. OİB tarafından Ticaret Bakanlığı desteği ve TİM koordinatörlüğünde düzenlenecek yarışma, bu yıl 9-10 Mayıs tarihleri arasında Sabancı Üniversitesinde gerçekleştirilecek.

 

Sürücüsüz, yapay zekaya sahip, birbiriyle bağlantılı ve elektrikli araçların kullanımının giderek yaygınlaştığı bir çağda Türkiye’nin sadece üretim değil, aynı zamanda Ar-Ge, Yenilik ve Tasarım Merkezi olma vizyonuyla düzenlenecek yarışmada, kazananlara toplam 250 bin TL ödül dağıtılacak.

 

OİB’in, sürücüsüz, yapay zekaya sahip, birbiriyle bağlantılı ve elektrikli araçların kullanımının giderek yaygınlaştığı bir çağda Türkiye’nin sadece üretim değil, aynı zamanda Ar-Ge, Yenilik ve Tasarım Merkezi olma vizyonuyla imza attığı yarışmaya başvurular 29 Mart tarihine kadar sürecek. Yarışmaya sektörde çalışan profesyonellerden araştırmacılara, akademisyenlerden ilgili dallarda eğitim gören öğrencilere kadar 18 yaşını tamamlamış, yenilikçi ve yaratıcı fikri, tasarımı ya da projesi olan pek çok kişi katılabilecek.

Son Güncelleme : 13 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo