Güncellenen Audi RS4 Avant Bir Klasiğin Başarısını Sürdürmeye Aday

Ototeknikveri     14 Mart 2019 09:44

Güncellenen Audi A4 model ailesinin neredeyse tüm üyelerinin casus fotoğraflarını gördük, bugüne kadar sadece bir tanesi kameralardan kaçmayı başarmıştı.

Güncellenen Audi RS4 Avant Bir Klasiğin Başarısını Sürdürmeye Aday
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ancak artık, kamufle edilmiş bir test prototipi olsa da, en üst seviye Audi RS4 Avant'ın da görüntülerine sahibiz. A4 ailesinin geri kalanında olduğu gibi, RS4 de yenilenmiş bir dış tasarıma sahip ve bu fotoğraflarda hemen fark ediliyor.

 

En göze çarpan değişiklik, RS4'ün yeni Audi A6'ya benzer bir imzayla yeni bir çift LED arka lambaya sahip olması. Yüksek performanslı model ön kısımda Q8'de olduğu gibi yeni üç boyutlu ızgara ve yeni LED farlarla geliyor. Ön tampon da yeni bir tasarıma sahip görünüyor.

 

Bunun dışında, RS4, çamurlukları, pervazları ve kapıların alt kısmını kaplayan kamuflaj bandına rağmen, mevcut modelle aynı görünüyor. Genişletilen tekerlek bombeleri ve ön çamurluklar, büyük oval egzozlar ve özel Audi Sport jantları gibi tipik RS4 tasarım özellikleri devam edecek.

 

İçeride Audi RS4 Avant, daha büyük bir dokunmatik ekrana sahip yeni nesil bilgi-eğlence sistemi de dahil olmak üzere güncellenmiş A4 ailesinin geri kalanıyla aynı yükseltmeleri sunacak. Dijital kokpit dahil üç dijital ekranla A6'dan ilham alan bir tasarım bekliyoruz. RS4 ayrıca standart A4'ün alacağı teknoloji yükseltmelerini de kullanacak.

 

Güç aktarma organlarına gelince, güncellenen RS4 Avant büyük olasılıkla 2.9 litrelik çift turbo V6 motorla devam edecek. Mevcut modelde, motor 450 PS (444 hp) güç çıkışı ve 600 Nm tork üretiyor.

 

Standart bir sekiz vitesli otomatik şanzımana ve quattro dört tekerlekten çekişe sahip motor, aracın 4.1 saniyede 0'dan 100 km / s hıza çıkmasını sağlıyor ve isteğe bağlı RS Dynamics paketiyle 280km / s azami hıza ulaşılabiliyor. Gelecek yıl Audi Sport güncellenen RS4'e yeni motor seçenekleri de ekleyebilir.

Son Güncelleme : 14 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo