Yeni VW Golf Gecikecek

Ototeknikveri     14 Mart 2019 09:57

Teknik sorunlar Volkswagen'i yeni Golf'ün tanıtımını ertelemeye zorladı.

Yeni VW Golf Gecikecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen, Auto News Europe'a Golf'ün üretim sürecinde hala çözülmesi gereken bazı teknik sorunlar olduğunu söyledi. Ancak şirket, Golf'ü Frankfurt Otomobil Fuarında tanıtmama kararının bu sorunlarla ilgili olduğunu reddetti.

 

Bunun yerine, Volkswagen'in satış ve pazarlama yöneticisi, modelin Noel'den hemen önce çıkmasını önlemek için tanıtımını geciktirmeye karar verdiklerini söyledi. Jürgen Stackmann “Meselenin üretimle ilgisi yok. Bu bir satış kararı çünkü hiç kimse Noel hediyesi olarak otomobil almıyor.” dedi.

 

Temelde, Volkswagen, Noel öncesi bir lansmanın, birçok tüketici araba satın almak yerine hediye almaya odaklanacağı için hayal kırıklığına uğratan satışlarla sonuçlanmasından korkuyor.

 

Golf, Frankfurt Motor Show'dan sonraki bir tarihte tanıtılacak. Stackmann, değişimin faydalı olacağını, Golf'ün fuarda diğer tüm araçların arasında dikkat çekmek için rekabet etmek zorunda kalmayacağını belirtti.

 

Frankfurt'taki boşluğu doldurmaya yardımcı olmak için Volkswagen, ID Neo'nun tanıtımını hızlandırdığını bildirdi. Söz konusu model, aslında fuardan birkaç hafta sonra ortaya çıkarılacaktı.

 

Golf'ün ortaya çıkışı için hala aylar var, ancak ne bekleyeceğimiz konusunda oldukça iyi bir fikre sahibiz. Casus fotoğrafçılar zaten çok kez hafifçe kamufle edilmiş prototipler yakaladılar ve bunlar 2020 Golf'ün anında tanınabilir evrimsel bir tasarıma sahip olacağını gösteriyorlar. En büyük tasarım değişiklikleri arasında yeni farlar, daha belirgin bir omuz çizgisi ve daha kıvrımlı bir kaporta var.

 

Modelin MQB Evo platformunu kullanması ve selefinden 45 kg daha az ağırlığa sahip olması bekleniyor. Hibrit teknolojisinin yanı sıra modelde üç ve dört silindirli motorlar da bekleniyor.

Son Güncelleme : 14 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo