2020 Audi Q2 L E-Tron Sadece Çin'e Özel

Ototeknikveri     17 Mart 2019 10:39

Audi kompakt Q2 SUV'yi elektriklendiriyor.

2020 Audi Q2 L E-Tron Sadece Çin'e Özel
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi yeni modelle ilgili planını geçen yıl duyurmuş, Q2'nin uzun aks mesafeli versiyonunun elektrikli motorla Çinli müşterilere sunulacağını söylemişti. Yeni modelin kamuflajlı prototipleri ikinci kez casus fotoğrafçıların kameralarına yakalandı.

 

Geçen sefer Q2 L E-tron Almanya'da görüntülenmişti, ancak şimdi Audi bazı soğuk hava testleri için aracı daha kuzeye götürdü.

 

Elektrikli otomobillere özel MEB mimarisine dayanacak Q4 E-Tron'un üretim versiyonundan farklı olarak, Q2 L E-Tron, normal Q2'nin mevcut mimarisinin yeniden yapılandırılmış versiyonunu kullanacak. Modelde elektrikli motor öne, pil ise muhtemelen yolcu koltuklarının altına monte edilecek. 

 

Dış tasarımdaki en önemli farklar, yeniden tasarlanan tamponlar, daha büyük E-Tron ile aynı stili paylaşan ön panjur, ayrıca egzoz çıkışlarının bulunmayışı olarak sayılabilir.

 

Audi, yeni Q2 L E-Tron'un özellikleriyle ilgili henüz detay vermedi ancak otomobilin 500 km elektrikli sürüş mesafesine sahip olması bekleniyor.

 

Şirketin en son açıklamasına göre, Audi, 2020 yılı sonuna kadar 12 yeni elektrikli model sunmayı planlıyor ve bu yıl içinde altı plug-in hibrit model seriye eklenecek. 2020 Audi Q2 L E-Tron'un bu yıl Çin'de piyasaya sürülmesi ve daha büyük olan E-Tron'un yanında satılması bekleniyor.

Son Güncelleme : 17 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo