Opel Corsa için elektrikli performans modeli planlıyor

Ototeknikveri     17 Mart 2019 10:57

Opel'in Corsa'nın tamamen elektrikli bir performans versiyonunu piyasaya sürmeyi planladığı ve bunu 2021 gibi erken bir zamanda sunabileceği iddia ediliyor.

Opel Corsa için elektrikli performans modeli planlıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Auto Express, yeni modelin hazırlığı devam eden Peugeot 208 GTi'nin elektrikli versiyonu ile aynı güç aktarım organlarına sahip olacağını yazdı.

 

Bu elektrikli güç aktarma sistemi hakkında henüz sınırlı bilgi var ancak modelin PSA Grubu'nun yeni Ortak Modüler Platformu'na (CMP) dayanacağını biliyoruz.

 

Performans otomobilleri dünyası elektrikleniyor

Opel / Vauxhall CEO'su Michael Lohscheller, araç hakkında soru sorulduğunda, “Hoş sürprizler yaşatacağımızdan emin olabilirsiniz” dedi.

Lohscheller sözlerini şöyle sürdürdü; “Elektrifikasyon noktasının önemli olduğunu düşünüyorum; çoğu insan elektrifikasyonun çevreyle ilgili sebeplerden, CO2 vb. için olduğunu düşünüyor. Sadece bu değil, elektrikli otomobiller aynı zamanda eğlenceli. Bunu daha çok insana nasıl ulaştırabileceğimizi düşünüyorum.

 

Elektrifikasyonu sportiflik açısından nasıl yeni bir seviyeye getirebileceğimizi değerlendiriyoruz. Elektrifikasyonun bu duygusal yönü önemli, dolayısıyla bunun anlaşılması ve yaygınlaşması çok uzun yıllar almayacak.”

 

Opel / Vauxhall, sadece Corsa'nın tamamen elektrikli bir versiyonunu planlamakla kalmıyor; Lohscheller, otomobil üreticisinin 2020'nin sonuna kadar dört elektrikli modele sahip olacağını açıkladı. Bunlar arasında bir plug-in hibrit Grandland X, elektrikli Corsa, tamamen elektrikli bir Vivaro minibüs ve yeni nesil Mokka X'in elektrikli versiyonu yer alacak.

Son Güncelleme : 17 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo