Fiat Mobi Pickup henüz kendini ele vermiyor

Ototeknikveri     17 Mart 2019 11:44

Fiat Mobi Pickup'ın prototipleri ilk kez Ocak ayında Kuzey Kutup Dairesi yakınlarında soğuk hava testlerinden geçirilirken görüntülenmişti.

Fiat Mobi Pickup henüz kendini ele vermiyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu fotoğraflar gece çekilmişti. Yeni gelen fotoğraflar sayesinde ise Fiat'ın Ford Fiesta tabanlı Courier pickup rakibinin gün ışığında nasıl göründüğünü biliyoruz.

 

Araç o kadar sıkı kamuflajlanmış ki şimdilik sadece tekerleklerin üzerinde siyah bir kutu gibi görünüyor ve altında yatanları ele vermiyor. Öte yandan, pickup ismini Güney Amerika pazarlarında sunulan beş kapılı A segmenti bir hatchback olan Fiat Mobi'den alıyor.

 

Diğeri sadece 2305 mm aks mesafesi olan bir şehir otomobili iken, Mobi Pickup açıkça daha uzun dingil mesafesi olan, daha büyük bir araç. Büyük olasılıkla pickup Mobi'ye benzeyecek şekilde tasarlanacak, ancak şu anda Brezilya'da satılan (Avrupa'dakinden farklı) Fiorino minibüsün temelini oluşturan platformun güncellenmiş bir versiyonunu kullanacak.

 

Sonuç olarak, Mobi Pickup, etanolle çalışırken 88 PS (87 hp) ve benzin kullanırken 85 PS (84 hp) üreten aynı 1.4 litre Fire Evo Flex dört silindirli benzinli motorla gelebilir. Söylentiye göre planlarda ayrıca 109 PS (108 hp) 1.3 litrelik üç silindirli bir motor da var, ancak bunu doğrulayamadık.

 

Önceki nesil Fiesta'nın temellerini alan Ford Courier'de olduğu gibi, Mobi Pickup yalnızca Güney Amerika'da mevcut olacak. Kompakt pickup Brezilya'da üretilecek ve daha büyük Fiat Toro'ya daha uygun fiyatlı bir alternatif olarak 2020 yılının başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 18 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo