Yepyeni 2021 Mercedes C-Serisi İlk Kez Görüntülendi

Ototeknikveri     18 Mart 2019 11:37

Mercedes yeni C-Serisi'ni trafiğe açık yollarda test etmeye başladı.

Yepyeni 2021 Mercedes C-Serisi İlk Kez Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk kez görüntülenen yeni modelin prototipin önü ve arkası, gerçek şeklini maskelemek için gövde kaplamasıyla tamamen kamufle edilmiş.

 

Dördüncü nesil W205 C-Serisi 2014'te çıktığında, bir önceki yıl üretime giren amiral gemisi W222 S-Serisi'ne açıkça benziyordu. Bazı insanlar Mercedes’in kopyala / yapıştır tasarım felsefesi hakkında heyecanlı olmasa da (daha sonra da E-Serisi'nde kullanıldı), satış rakamları çok farklı bir hikaye anlattı ve çok şık bir dış tasarımla ne kadar başarılı olunabileceğini gösterdi. Mercedes'in bu fikirden vazgeçmesi ve 2021 C-Serisi'nde kullanmaması sürpriz olurdu. 


Sonuç olarak, her iki prototip tarafından da paylaşılan yeni S-Serisi'ne benzer bir omuz çizgisi ve alçak bir ön fasya görüyoruz. Otomobilin yan tarafındaki kıvrım, mevcut W205 modelinden biraz daha belirgin ve 2019 A Serisi'ndeki gibi, arka tekerlek kemerine doğru yükseliyor. Sonuçta elbette Mercedes'e yaraşır bir tasarım ortaya çıkmış.


Mercedes’in yeni C-Serisi'nde merakla beklenen çift ekranlı multimedya sistemine de yer vereceği düşünülüyor.

 

Bununla birlikte otomobilde pek çok yeni bağlantı ve güvenlik teknolojisi görebiliriz.

 

Hala dizel seçeneği var

Yeni C-Serisi'nde plug-in hibrit versiyonların yanı sıra pek çok benzinli ve dizel motor seçeneği de olacak. Tamamen elektrikli bir versiyonun ise gelecekte EQ alt markası bünyesinde geliştirilebileceği düşünülüyor.

 

Ne zaman siparişe açılıyor?

C-Serisi'nin her neslinin yaklaşık 7 yıllık ömrü olduğu düşünülürse, yeni modelin 2020'den önce tanıtılması beklenmiyor. Mercedes acele etmezse süre daha da uzayabilir.

Son Güncelleme : 18 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo