Lynk & Co 01 SUV’un Yedi Koltuklu Versiyonu Testlerde Görüntülendi

Ototeknikveri     19 Mart 2019 11:10

Geely'nin sahibi olduğu Lynk & Co, tamamen yeni olmasa da, bir model daha hazırlıyor.

Lynk & Co 01 SUV’un Yedi Koltuklu Versiyonu Testlerde Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2017 yılının sonlarında çıkan 01 SUV'un daha uzun bir versiyonundan bahsediyoruz. Soğuk hava testleri sırasında İsveç'te görüntülenen prototipte, casus fotoğrafçılar şu anda satışta olan Lynk & Co 01'den daha uzun bir arka kısım fark ettiler.

 

C sütununun arkasındaki bu uzunluk, Lynk & Co'nun 01'in yedi kişilik versiyonunu test ettiğine inanmamıza yol açıyor. Arka çıkıntı standart modelden daha uzun ancak yalnızca bu fotoğraflara dayanarak aks mesafesinin uzatılıp uzatılmadığını gerçekten söyleyemeyiz. Arka kapılar aynı boyutlara sahip gibi görünüyor.

 

Arka camdan bakıldığında, bagaja gerçekten çok yakın yerleştirilmiş iki koltuk görülebiliyor, bu nedenle yedi koltuklu Lynk & Co 01'le karşılaştığımız kesin.

 

Muhtemelen bildiğiniz gibi, 01 SUV, Volvo XC40 ile aynı CMA platformunu paylaşıyor, çünkü iki otomobil üreticisi de Çinli Geely Auto'ya ait. Sonuç olarak, güç aktarma sistemi seçenekleri de benzer, yani uzun versiyon da standart modelle aynı motorları sunacak.

 

Standart olarak yedi ileri vitesli çift debriyajlı otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekişli sürüş sistemiyle sunulan 190 PS (187 hp) 2,0 litre turboşarjlı dört silindirli benzinli motor da modelde yer alacak. Ayrıca 180 PS (178 hp) 1,5 litrelik üç silindirli bir benzinli motoru 60 kW (82 PS / 81 hp) elektrikli motorla birleştiren bir plug-in hibrit versiyon da olacak. Standart Lynk & Co 01'de, bu versiyon 51 km elektrikli sürüş mesafesi sunuyor.

 

Lynk & Co 01'in daha uzun versiyonunun bu yılın başlarında piyasaya sürülmesi ve firmanın otomobil abonelik programının bir parçası olarak sunulması bekleniyor.

Son Güncelleme : 20 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo