2020 Land Rover Defender, Nürburgring'de Görüntülendi

Ototeknikveri     19 Mart 2019 11:11

Yepyeni 2020 Land Rover Defender’ı daha önce JLR’nin merkezinde ve Kuzey Kutup Dairesi'nin buz gibi soğuk ikliminde testlerde görmüştük. Yeni model bu kez de Nürburgring Nordschleife’de görüntülendi.

2020 Land Rover Defender, Nürburgring'de Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Son fotoğraflar önemli çünkü 2020 Defender'ın felsefesindeki değişimi yansıtıyor. Önceki nesil yolu pek sevmeyen saf bir off-road aracıydı, yeni Defender ise daha çok yönlü bir araç.

 

Yeni model bağımsız bir arka süspansiyona sahip, yoğun alüminyum kullanılan monokok bir platforma dayanacak. Bu sayede ortaya sadece arazide değil yolda da iyi performans sunan, daha hafif ve daha sağlam bir gövde ortaya çıkıyor.  

 

Yeni mimari (MLA) ayrıca yeni Defender'ın içten yanmalı motorlar, yarı hibrit ve plug-in hibrit sistemler ve tamamen elektrikli güç aktarma organları dahil olmak üzere farklı sistemlere uyum sağlamasına izin verecek.


Görüntülenen prototip hala ağır kamuflaj altında olduğu için tasarım cephesinde şimdilik söylenebilecek çok şey yok. Land Rover, aynı zamanda Defender'ı kısa aks mesafesine sahip 90 versiyonuyla sunacak ve her iki gövde stilinde de giriş seviyesi versiyonlarında 2.0 litrelik turboşarjlı benzinli ve dizel motorlar, üst versiyonlarda 3.0 litre sıralı altı silindirli benzinli ve dizel motorlar, ayrıca yarı hibrit sistem sunulacak. 

 

Yeni Land Rover Defender, bu yılın sonuna doğru, muhtemelen Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak ve 2020 başlarında satışa sunulacak.

Son Güncelleme : 20 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo