AUDİ, ÇİN'DE TOMTOM'UN ÜRÜNLERİNİ KULLANACAK

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 06:34

Audi, Çin’de satışa sunacağı modellerinde kullanılmak üzere dünya navigasyon devi TomTom’un ürünlerini seçti.

AUDİ, ÇİN'DE TOMTOM'UN ÜRÜNLERİNİ KULLANACAK
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Alman otomotiv üreticisi Audi, Çin pazarına sunacağı araçlarında kullanılmak üzere dünya navigasyon devi TomTom’un (TOM2) eşzamanlı trafik uygulamalı ürünlerini seçti. TomTom, harita bazlı navigasyon dışında aynı zamanda dünya pazarında eşzamanlı trafik bilgilerini sürücülere sunarak anında trafik bilgisi de veriyor. Sürücüler bu şekilde trafiğe yaklaşmadan önce yoğunluğu görüp alternatif güzergahlara girerek gitmek istedikleri yere daha hızlı ulaşabiliyorlar. Trafik uygulaması Çin'de karayolları, ana yollar ve ara yollar için kesin ve güncel trafik bilgileri sağlıyor.
 
 
Trafik sorunu hızla büyüyor
Çin yıllardır dünyanın en hızlı büyüyen otomotiv pazarlarından biri olarak biliniyor. Trafiğe yeni araç çıkışını sınırlamak ve yeni yollar inşa etmek gibi çeşitli önlemler alınmasına rağmen ülkenin özellikle yoğun nüfuslu bölgelerinde trafik sorunları artmaya devam ediyor.
 
Çin’de Audi ile yapılan ortaklığın büyüme stratejisinde önemli bir adım olduğunu vurgulayan TomTom Trafik Başkanı Ralf-Peter Schäfer konuyla ilgili şu açıklamada bulunuyor: "Artık yeni bir otomobil satın alırken, navigasyon, araçta en sık talep edilen özelliklerden biri haline geldi. TomTom’un gerçek zamanlı trafik bilgileri ile sürücüler gidecekleri yere daha hızlı ulaşabiliyorlar. Bu özellikeriyle TomTom, Çin'in karayolu ağlarında trafik sıkışıklığını hafifletmek için de yardımcı olacak.” TomTom ilk olarak Audi A3 modeli için trafik hizmetleri sağlayacak. 
 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo