TOYOTA HAZİRAN 2014 KAMPANYASI

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 06:34

Toyota’nın haziran kampanyasında mayıs ayı avantajları devam ederken, Yaris ve Verso modellerinde haziran ayına özel fırsatlar sunuluyor.

TOYOTA HAZİRAN 2014 KAMPANYASI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toyota’nın haziran kampanyasında mayıs ayı avantajları devam ederken, Yaris ve Verso modellerinde haziran ayına özel fırsatlar sunuluyor. Ayrıca Toyota’nın sürpriz indirimler sağlayan “Toyota’yı cep’ten indir” uygulaması da sürüyor. Japon üreticinin geçtiğimiz günlerde makyaj operasyonu ile güncellediği Yaris, haziran ayına özel 3 bin 70 TL’ye varan ve ailelerin öncelikli tercihi Verso ise 3 bin 50 TL’ye varan indirimler ile sunuluyor.
 
Toyota Verso modelinde ayrıca, 28 bin TL için 48 ay 0.66 faiz oranlı kredi fırsatı sunuyor. Toyota Finans Sistemi’nin desteğiyle gerçekleştirilen bu kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler, indirim fırsatından yararlanamıyor. Verso sahibi olmak için çok daha uygun ödeme seçeneklerini isteyenler için ise indirimin yerine 28 bin TL’lik kredi 48 ay 0,66 faiz ile Toyota Finans uygulamaları ile müşterilere buluşuyor. İstenirse ödemeleri 2015 yılının Ocak ayında da başalanabileceği kredi kampanyasının haricinde, markası ne olursa olsun eski araçlarını verip yeni bir Toyota almak isteyenler için “takas” imkanı da sunuluyor. 
 
Haziran kampanyası kapsamında Corolla 49 bin 950 TL’den,  Auris ise 48 bin 950 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. Toyota’nın sürpriz indirimler sağlayan “Toyota’yı cep’ten indir”  uygulaması da haziran ayında devam ediyor. Bu uygulama ile Toyota müşterileri, web sitesi, Facebook sayfası ve diğer tüm mecralarda verilecek şifreyi kısa mesajla Toyota’ya yollayıp özel indirimler alıyorlar. Mesaj yollayan müşteriler, Toyota tarafından yollanacak kod ile Türkiye’ye yayılmış Toyota Plazalara giderek özel indirimlerden yararlanabiliyorlar. Haziran kampanyasına ayrıca, tüm Toyota modellerinde 48 ay vade ve aylık yüzde 1,06’lık faiz oranı ile kredi imkanı sunuluyor.
 
 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER KAMPANYA HABERLERİ

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo