CİTOREN 2014 YAZ BAKIM KAMPANYASI

Ototeknikveri     04 Haziran 2014 12:06

Citroën kullanıcılarına orijinal mekanik yedek parçada, aksesuarda, mekanik işçilikte ve Motor Yağları’nda %20 indirim fırsatı sunuyor.

CİTOREN 2014 YAZ BAKIM KAMPANYASI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Türkiye’de 50’yi aşkın satış ve servis noktasıyla hizmet veren Citroën yaza özel avantajlı bakım kampanyası sunuyor. 2-30 Haziran 2014 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında orijinal mekanik yedek parçada, aksesuarda, mekanik işçilikte ve TOTAL Motor Yağları’nda %20 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca 4 adet Michelin ya da Yokohama lastik alana 100 TL değerinde TOTAL Akaryakıt Kartı hediye ediliyor.
 
Kampanya kapsamında Citroën Yetkili Servisleri’nde bakım yaptırmak isteyen Citroën kullanıcılarına orijinal mekanik yedek parçada, aksesuarda, mekanik işçilikte ve TOTAL Motor Yağları’nda %20 indirim fırsatı sunulacak. 2-30 Haziran 2014 tarihleri arasında Citroën Yetkili Servisleri’nde geçerli olacak kampanyadan tüm Citroën kullanıcıları yararlanabilecek. Avantajlı Bakım Kampanyası’na ek olarak 4 adet Michelin ya da Yokohama lastik alana 100 TL değerinde TOTAL Akaryakıt Kartı hediye edilecek.
 

Son Güncelleme : 04 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER KAMPANYA HABERLERİ

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo