Geleceğin Elektrikli Aile Otomobili Polestar 0

Ototeknikveri     24 Mart 2019 11:29

Polestar, tamamen elektrikli modellerden oluşan serisini kurma sürecinde, Polestar 2 ile meşru bir Tesla rakibi olmak için şekilleniyor.

Geleceğin Elektrikli Aile Otomobili Polestar 0
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bununla birlikte, şu anda dört modeli olan Tesla'nın aksine, mevcut Polestar serisi yalnızca 1 ve 2 adlı modellerden oluşuyor. Yeni bir Polestar modelinin nasıl görünebileceği hakkında bir fikir vermek için, Rashid Tagirov Polestar 0 adlı konsepti yarattı.

 

Konsept Polestar 3 olarak adlandırılmamış, çünkü otomobil üreticisi zaten SUV tipinde böyle bir model geliştiriyor. Bu araçtan farklı olarak, Polestar 0, Tesla Model S'nin dört kapılı rakibi.

 

Konseptin sıradışı tasarımı hemen göze çarpıyor. Yasal zorunluluklar ve güvenlik kısıtlamalarından arınmış olan Tagirov, Polestar 1 ve 2'den çok daha radikal stilde bir araç tasarlayabildi. Sonuç olarak, otomobilde düz çizgilerin hakim olduğu, keskin ve köşeli bir tasarım var. Aracın genişliği boyunca uzanan tek bir LED far çubuğu, köşeli tekerlek kemerleri ve arka tekerlek kemerlerinin üzerinde yükselen bir çift serbest kanat göze çarpıyor.

 

En yeni konseptlerde olduğu gibi, kapı aynaları küçük kameralarla değiştirilmiş ve henüz içeriden görüntü olmasa da, otomobilin en az dört yetişkin taşıyabileceği açık. Ancak agresif tavan hattı nedeniyle kabinde baş mesafesi sınırlı olabilir.

 

Konsept, muhtemelen üretime geçmeyecek fütüristik bir çalışma. Gerçekte, Polestar şu anda SUV modeli 3'ü geliştiriyor, dördüncü modelin ise tamamen elektrikli bir cabrio olması bekleniyor.

Son Güncelleme : 24 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo