Skoda'nın Öğrencileri İki Kapılı Bir Kodiaq Pickup Üzerinde Çalışıyor

Ototeknikveri     25 Mart 2019 11:47

Skoda Kodiaq, Skoda'nın mesleki eğitim gören öğrencileri tarafından iki kapılı bir kamyonete dönüştürülmek üzere. 35 genç kadın ve erkek, markanın mühendisleri ve Teknik Geliştirme personeli tarafından destekleniyor. Öğrenciler bitmiş projeyi Haziran ayında sunacak.

Skoda'nın Öğrencileri İki Kapılı Bir Kodiaq Pickup Üzerinde Çalışıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Aracın yeni yayınlanan çiziminde iki koltuğun arkasında açık bir kasa bulunan tek kabinli gövde stili görülüyor. Kodiaq Pickup ayrıca plastik kaplamalar, iri arazi lastikleri ve biraz daha yerden yüksek oluşuyla dikkat çekiyor.

 

Kodiaq Pickup sadece bir konsept, bu yüzden Skoda'nın showroom'larında yer almayacak. Şirketin Çek Cumhuriyeti'nde Mlada Boleslav'daki Skoda Akademisi öğrencileri tarafından yapılan son çalışması, 2014 yılında Citijet ile başlayan bir geleneği sürdürüyor. Firma içinde 'Little Bruiser' olarak bilinen bu araç, Citigo'nun üzeri açık bir versiyonuydu, iki kişilik otomobilin iki renkli kaporta boyası dikkat çekiyordu.

2015'teyse öğrenciler profesyonel bir ses sistemine sahip bir Fabia pickup türevi olan Funstar'ı sundular, ardından Rapid Spaceback'in 3 kapılı coupe versiyonu Atero geldi.

Citigo merkezli bir diğer proje de 2017'de tanıtıldı. "Element" olarak adlandırılan bu araç, bir buzdolabı ve 108 cm (42,5 inç) TV ile donatılmış, elektrikli bir cabrio modeldi. Bu arada, öğrenciler geçen yıl, yeniden tasarlanmış A ve B direkleri ve farklı kapılara sahip üstü açılır bir Karoq olan Sunroq ile de karşımıza çıktılar.

Son Güncelleme : 25 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo