Skoda'nın Dynamic+ Paketi, Octavia'nızın Daha Sportif Görünmesini Sağlayacak

Ototeknikveri     26 Mart 2019 05:06

Skoda'nın Octavia için yeni Dynamic+ Paketi, standart modeli stil açısından RS modellerine yaklaştırıyor. Paket hem hatchback hem de station gövde stilleri için kullanılabiliyor ve iç ve dış tasarımda görsel yenilikler ekliyor.

Skoda'nın Dynamic+ Paketi, Octavia'nızın Daha Sportif Görünmesini Sağlayacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Siyah ön dudak benzer görünümdeki ön panjurla uyum sağlarken, yan ayna kapakları ve Sunset buzlu cam ile birlikte ön panjur aslında siyah renk paketinin bir parçası olarak geliyor. Otomobil üreticisi ayrıca modele siyah bir arka difüzör eklemiş. 5 kapılı modelde ise bagaj kapağı üzerinde siyah bir spoyler bulunuyor.

 

17 inç metalik siyah Trius tekerlekler veya fırçalanmış gümüş ve parlak siyah Hawk jantlar, dış cephedeki makyajı tamamlıyor. Müşteriler ayrıca daha büyük 18 inç Vega tekerlekleri parlak siyah ve fırçalanmış gümüş renklerinde alabiliyor veya mat siyah Turini tekerlekleri tercih edebiliyor.

 

Çek otomobil firması iç mekanda da benzer bir tarz yaratmaya çalışmış. Böylece, Dynamic+ paketiyle donatılmış Octavia otomobiller, spor koltuklar, çok fonksiyonlu bir spor direksiyon simidi ve siyah tavan kaplamasıyla geliyor.

 

Paket, bu hafta başında İngiltere'de piyasaya sürülen Octavia SportLine'a çok benziyor. Bununla birlikte, sadece 1,5 litre TSI 150 PS (148 hp / 110 kW) benzinli motor ve 150 PS 2.0 litre TDI dizel motorla kullanılabilen bu modelden farklı olarak, Dynamic+ paketi Octavia RS versiyonları hariç pek çok motorla alınabilecek.

Son Güncelleme : 26 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo