Renault Megane RS Trophy-R Nürburgring Rekoru İçin Arka Koltuklarından Kurtuldu

Ototeknikveri     26 Mart 2019 08:52

Çoğu hızlı otomobil tutkunu, garajlarında yüksek performanslı Renault Megane RS Trophy'ye sahip olmaktan büyük mutluluk duyacaktır.

Renault Megane RS Trophy-R Nürburgring Rekoru İçin Arka Koltuklarından Kurtuldu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

1,8 litrelik turboşarjlı dört silindirli motordan elde edilen 300 PS (296 hp) güç çıkışı ve 420 Nm (310 lb-ft) tork sayesinde, Fransız performans otomobili 5.7 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Aracın azami hızıysa 260 km/s.

 

Standart Cup şasi, Torsen mekanik sınırlı kaymalı diferansiyel, dört tekerlekten çekiş ve yükseltilmiş frenler, Megane RS Trophy'nin virajlı dağ yollarında ve yarış pistlerinde aynı şekilde parlamasını sağlıyor.

 

Nürburgring Nordschleife rekorlarını kırmaya odaklanan yeni Megane RS Trophy-R versiyonu casus fotoğrafçılar tarafından pistte görüntülendi.

 

Otomobilin kaputunda bir havalandırma bulunuyor, ayrıca ortada büyük bir tümsek görülüyor. Bu tümseğin altında bir şey gizleniyor olabilir. Ön tamponda önceki Megane RS 275 Trophy-R modelini hatırlatan kırmızı bir kanat var.

 

Kanadın merkezi beyaz bantla kaplanmış. Önceki modelde “Trophy-R” harfi tam burada duruyordu. Bu da fotoğraflanan versiyonun kimliği konusunda şüpheye yer bırakmıyor. Ayrıca ön kısımda, standart Megane RS'in tampondaki çoklu reflektörlü LED lambaları kaldırılarak motorun daha fazla hava alması sağlanmış.

 

Yandan bakıldığında, bu hardcore Megane RS Trophy prototipinde, akla yatmayacak kadar çok beyaz kamuflaj malzemesi var. Kamuflajın Trophy-R modellerinde tipik olarak bulunan kırmızı detayları gizlemek için olduğunu varsayabiliriz. Yarış tipi alaşım jantlar ve delikli ön diskli yükseltilmiş frenler dış cephedeki değişiklikleri tamamlıyor.

 

Casus fotoğrafçılar iç mekanı görüntüleyemedi ancak arka koltukların olması gereken yerde kırmızı bir çelik çubuk olduğu anlaşılıyor. Arka koltuğun yokluğu, bu prototipin Megane RS Trophy-R olduğuna dair varsayımlarımızı yine doğruluyor.

Son Güncelleme : 26 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo