2020 BMW 1 Serisi i3 Teknolojisine ve Firmanın En Güçlü 4 Silindirli Motoruna Sahip Olacak

Ototeknikveri     27 Mart 2019 09:59

BMW, 2020 1 Serisine son rötuşlarını yapıyor ve şirket, yeniden tasarlanmış hatchback hakkında yeni ayrıntılar yayınlayarak beklenti oluşturmaya çalışıyor.

2020 BMW 1 Serisi i3 Teknolojisine ve Firmanın En Güçlü 4 Silindirli Motoruna Sahip Olacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fransa’daki Miramas test sahasında testlere giren 2020 1 Serisi, ağır kamuflajın altına gizlenmiş evrimsel bir tasarıma sahip. Ayrıntıların bir kısmını çözmek zor, ancak otomobilin köşeli farlarla çevrelenmiş daha belirgin bir ön panjuru olacak gibi görünüyor.

 

Belirgin karakter çizgileri ve daha kıvrımlı bir bel çizgisi de dikkat çekiyor. Diğer önemli değişiklikler arasında havalandırmalı bir arka tampon, daha büyük egzoz çıkışları ve daha ince arka lambalar bulunuyor.

 

BMW, şimdilik pek çok detayı gizliyor, ancak şirket, 1 Serisi'nin “sürüş dinamikleri açısından sınıfında yeni standartlar belirleyeceğini” vurguladı. Bu da önden çekişli sürüş mimarisine geçişle mümkün olacak. BMW ayrıca sürücülerin "modern süspansiyon kurulumu", daha fazla çeviklik ve dört tekerlekten çekiş sistemi seçeneği de bekleyebileceklerini söyledi.

 

1 Serisi'nin çevik performansının bir kısmı da şaşırtıcı bir kaynaktan gelecek: i3. BMW 1 Serisi'nin elektrikli i3'ün ARB teknolojisinden faydalanan ilk içten yanmalı model olacağını doğruladı. Teknoloji, 1 Serisi'nde standart hale gelecek ve şirket, tipik olarak önden çekişli araçlarla ilişkilendirilen dışa savrulma sorununu azalttığını ve çekişi geliştirdiğini söylüyor.

 

Performanstan bahsetmişken, 1 Serisi dinamik fren müdahalesine ve daha iyi burulma sertliğine sahip olacak.

 

Kaputun altında, benzinli ve dizel motor seçenekleri bekleniyor. BMW ayrıntılara girmedi, ancak M135i xDrive'ın şirketin TwinPower Turbo teknolojisine sahip en güçlü 2.0 litrelik dört silindirli motoruna sahip olacağını doğruladı. 301 hp (225 kW / 306 PS) güç çıkışı üreten motor, Mercedes-AMG A35 Hatchback ile aynı güce sahip.

 

BMW ayrıca arka koltuk baş ve bacak mesafesinin sırasıyla 19 mm ve 33 mm arttığını doğruladı. Kargo kapasitesi de 20 litre artışla toplam 380 litre oldu.

Son Güncelleme : 27 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo