Hyundai Venue Crossover New York Otomobil Fuarı'nda Tanıtılacak

Ototeknikveri     27 Mart 2019 10:29

Hyundai'den yepyeni bir crossover gelecek ay New York Otomobil Fuarı'nda prömiyer yapacak. 2020 Hyundai Venue olarak adlandırılan araç, Güney Koreli otomobil üreticisinin yaptığı en küçük crossover olacak.

Hyundai Venue Crossover New York Otomobil Fuarı'nda Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Aracın duyurusunun yanı sıra yayınlanan görüntüler, iyi vakit geçirmek isteyen genç alıcılara hitap edeceğini gösteriyor. Modelin ismi "Venue", İngilizce'de "mekan" anlamına geliyor ve insanların kendilerini gösterdikleri ve iyi vakit geçirdikleri eğlence mekanlarına gönderme yapıyor. Bu açıdan, modelin isimlendirme stratejisi Kona ve Santa Fe gibi modellerden ayrılıyor. Bu modeller isimlerini doğrudan yerleşim yerlerinden alıyor.

 

Araçla ilgili detaylar henüz sınırlı. Yeni modelden yayınlanan teaser sadece arka kısımdaki büyük 'Venue' yazısını gösteriyor. Ancak, aracın 17 Nisan’da gerçekleşecek prömiyerine kadar, Hyundai’nin daha çok teaser yayınlamasını bekliyoruz.

Yeni model dünyanın çeşitli yerlerinde casus fotoğrafçılar tarafından yakalandı ve bazı yayınlar bunun üç yıl önce Hindistan'da sunulan Carlino konsepti ile bağlantılı olduğunu iddia ediyor. Bu durumda, araçta Carlino ile daha yakından ilgili bir stil görmeyi bekliyoruz.

 

Dış tasarımın ötesinde, Hyundai Venue bu boyut ve fiyattaki bir araç için etkileyici bir dizi teknolojiyle dolu olacak. Bunlar arasında Apple CarPlay ve Android Auto ile sekiz inçlik bir dokunmatik ekrana sahip multimedya sistemi de olabilir. Venue ayrıca yedi hava yastığına kadar destekliyor.

Motor seçenekleri pazara bağlı olarak değişecektir ancak 1.0 litre turboşarjlı benzinli üç silindirli, 1.4 litre benzinli ve 1.4 litre dizel motorları içerebilir.

Son Güncelleme : 27 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo