2020 Renault Megane Makyajını Yapıp Frankfurt'a Gelecek

Ototeknikveri     27 Mart 2019 10:50

Önceki gün Nürburgring’de ilk Megane RS Trophy-R prototipini gördükten sonra, şimdi de standart Megane hatchback’in güncellenmiş haliyle ilk fotoğrafları geldi. Renault, dördüncü nesli 2016'dan beri piyasada olan popüler C segmenti modelini güncellemeye hazırlanıyor.

2020 Renault Megane Makyajını Yapıp Frankfurt'a Gelecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fotoğrafçılar, güney Avrupa’da sıcak iklim testlerinden geçen bir test prototipi yakaladılar ve ömrünün yarısına ulaşan dördüncü neslin tipik bir "orta yaş" güncellemesinden geçtiği görülüyor.

 

2020 Megane, sadece ön ve arka uçta stil güncellemeleri alıyor gibi görünüyor, yanlar ise dokunulmadan kalıyor. Ön çamurluklardaki siyah bant muhtemelen yeni bir aksesuarı gizliyor. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, mevcut model üzerindeki en önemli değişiklikler önde yapılacak ve yeni bir LED imzası, yenilenmiş bir ön panjur ve yeniden tasarlanmış bir tampon ile yeni farları içerecek.

 

Ayrıca arka lambalar da yenilenmiş gibi görünüyor. Kamuflaj arka lambaların şekillerini ayırt etmemizi önlüyor, ancak yeni grafiklere sahip oldukları oldukça açık. Küçük güncellemelerin arka tampon ve bagaj kapağında da olması bekleniyor.

 

Fotoğrafların bazıları gösterge paneline kamuflajlı da olsa bir göz atmaya izin veriyor. Bu, kabinde bazı değişikliklerin bulunacağını ve bunların büyük olasılıkla beşinci nesil Renault Clio ile benzer olacağını gösteriyor. 9.3 inç kavisli dokunmatik ekrana sahip multimedya sistemi ve yeni dijital kontrol paneli beklenen güncellemeler arasında.

 

Motorlar hakkında henüz resmi bilgi yok, ancak Renault yeni veya en azından geliştirilmiş motorlar sunacak olmalı. Güncellenmiş modelin Eylül ayında Frankfurt Motor Show'da gösterilmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 27 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo