Kia Seul'de yeni konseptlerini tanıttı

Ototeknikveri     28 Mart 2019 11:43

Kia, Seul Otomobil Fuarı'nda yeni Mohave Masterpiece ve Signature SUV konseptlerini tanıttı.

Kia Seul'de yeni konseptlerini tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mohave Masterpiece şu anda sergilenen iki aracın en büyüğü ve çok agresif ve tehditkar bir duruşa sahip. Önden bakıldığında, ön fasyaya düzgün bir şekilde yerleştirilmiş olan LED farlar, arkada ise tamponun alt kısmına entegre edilmiş dört egzoz çıkışı ve bir çift büyük arka lamba dikkat çekiyor.

 

Kia Masterpiece konsepti şirketin mevcut tasarım özelliklerini büyük bir off-road odaklı SUV'ye nasıl adapte edebileceğini gösteriyor. Mohave adı, bu otomobilin on yıldan fazla süredir satışta olan ilk nesil büyük SUV'nin yerini alacağına işaret ediyor. Testte görüntülenen prototip de bunu doğruluyor. Otomobil ABD'de ise Borrego adıyla sunuluyordu ve satışları pek iyi gitmiyordu.


Signature konseptine gelirsek, geçen yılki Hindistan Otomobil Fuarı'nda sunulan Kia SP Konseptine benziyor ancak sonradan tasarım biraz modifiye edilmiş. Çok köşeli bir tasarıma sahip olan Masterpiece'den farklı olarak, Signature bir dizi akıcı çizgiye sahip ve fütüristik bir his yaratıyor.

Ön taraf, göz alıcı farlar ve sahte ön panjur sayesinde özellikle ilgi çekici hale getirilmiş. Kia, Signature Concept'in bu yıl içinde tanıtılacak üretime hazır bir kompakt SUV'nin önizlemesi olduğunu doğruladı.

İki SUV konseptine ek olarak, Koreli otomobil üreticisi Seul Otomobil Fuarı'nda göz alıcı "Imagine by Kia" konseptini de sergiliyor. Bu konsept, firmanın ilk elektrikli dört kapılı binek otomobili ancak şimdilik üretime geçirilmesi düşünülmüyor. Konseptin bazı tasarım öğeleri gelecekteki Kia modellerinde kullanılabilir.

Son Güncelleme : 29 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo