Hyundai Performance Car Concept, Seul'de Tanıtıldı

Ototeknikveri     29 Mart 2019 11:10

Hyundai, N Performance Car konseptini devam etmekte olan Seul Otomobil Fuarı'nda tanıttı ve Veloster N'in bugüne kadar gördüğümüz en ekstrem varyasyonunu ortaya koymuş oldu.

Hyundai Performance Car Concept, Seul'de Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Gösteri otomobili, aslında çok çeşitli N Performance parçalarına ve özel kişiselleştirmelere sahip bir Veloster N. Bu parçaların çoğu Veloster N için 2019'un sonlarında resmi olarak piyasaya sürülmek üzere hazırlandı ve daha sonra otomobil üreticisi diğer modelleri için de benzer parçalar çıkaracak.

 

Seul'de sergilenen N Performance Car, hafif dövme jantlar, daha büyük fren kaliperleri ve fren balataları, yüksek performanslı süspansiyon ve yüksek performanslı lastikler gibi 14 sürüş performansı parçası dahil olmak üzere özelleştirilebilir 45 parça ile donatılmış.

 

Hyundai N ayrıca karbon fiber ön ayırıcı, yan etekler, difüzör ve bir arka kanat spoyleri de dahil olmak üzere 11 dış stil parçasına yer vermiş. Gösteri otomobilinde ayrıca özel tamponlar ve kaputun üzerinde bir havalandırma bulunuyor. Dış cephedeki yenilikleri Hyundai N'e özel turuncu vurgularla birlikte, ayna kapakları, tamponlar ve yan eteklerde mat gri boya tamamlıyor.

Karbon fiber parçalar, gösteri arabasını standart Veloster N'den 30 kg daha hafif kılıyor. Ancak, 2.0 litrelik turbo motorda herhangi bir yükseltme bulunmuyor, bu yüzden hala 271 hp (275 PS) güç çıkışı ve 378 Nm tork ile geliyor.

 

 Kabindeyse Alcantara veya karbon fiber içeren 20 farklı parça bulunuyor. Bunlar arasında spor koltuklar, direksiyon simidi, park freni, sütunlar, tavan döşemesi ve gösterge tablosu yer alıyor.

 

Geçtiğimiz yıl Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılan i30 tabanlı Hyundai N Option Concept ile olduğu gibi, N Performance Car, gelecekte N Performance serisinden çıkacak yeniliklerin bir işareti. Parçalar ve aksesuarlar hem Hyundai N performans otomobilleri hem de normal modeller için mevcut olacak.

Son Güncelleme : 30 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo