2020 Mercedes-AMG CLA 45 Neredeyse Kamuflajsız Görüntülendi

Ototeknikveri     31 Mart 2019 10:49

Yakında tanıtılacak Mercedes-AMG CLA 45 testler sırasında önceki casus fotoğraflara kıyasla çok daha az kamuflajla görüntülendi.

2020 Mercedes-AMG CLA 45 Neredeyse Kamuflajsız Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu prototipin ön kısmında bazı kamuflajlar var, ancak bunlar performans odaklı sedan'ın ön fasyasının neredeyse hiçbir özelliğini gizlemiyor. Daha düşük CLA modelleriyle karşılaştırıldığında, en belirgin değişikliğin Panamericana tarzı ön panjur olduğu görülüyor. Ayrıca büyütülmüş hava girişleri ve aralarında uzanan küçük bir spoyler dikkat çekiyor.

 

Yandan bakıldığında, bu Mercedes-AMG CLA 45 prototipi, genişletilmiş fren diskleri ve kaliperleri üzerinde oturan siyah, ikiz beş kollu tekerleklere sahip. Arkada ayrıca, yeniden şekillendirilmiş bir tampon, difüzör, bagaj kapağı üzerinde spoyler ve dört egzoz çıkışı var.

 

Yeni CLA 45, 383 hp güç çıkışına sahip 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli motorla gelecek. En üst seviye S versiyonunda bu motor 416 hp güç çıkışıyla sunulacak. Yeni CLA 45'in dört tekerlekten çekiş sistemi 'Drift' modunu kullanacak ve performans bakımından önceki nesile fark atacak.

 

Bu haftanın başlarında, Mercedes-AMG uzun zamandır beklenen A 35 Sedan'ı açıkladı ve benzer bir CLA 35'in de gündemde olduğuna inanılıyor. A 35 Sedan ve Hatchback gibi, CLA 35 de 302 hp 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motora sahip olacak. Motor yedi ileri vitesli çift debriyajlı şanzıman ve dört tekerlekten çekişli sürüş sistemiyle gelecek.

 

CLA üretime girdiğinden ve ilk otomobiller bu Mayıs ayında Avrupalı müşterilere teslim edileceğinden, AMG tarafından hazırlanan versiyonları görmenin çok uzun sürmeyeceğini umuyoruz.

Son Güncelleme : 31 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo