Genesis New York'ta Yeni Elektrikli Konseptini Tanıtacak

Ototeknikveri     31 Mart 2019 10:53

New York Otomobil Fuarına bir aydan daha kısa bir süre kaldı ve Genesis etkinlikte yeni konseptini tanıtacak.

Genesis New York'ta Yeni Elektrikli Konseptini Tanıtacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Roadshow'a verdiği röportajda, Hyundai Motor Group tasarım patronu Luc Donckerwolke, lüks markanın bir “elektrikli gösteri arabası”nı tanıtacağını doğruladı. Donckerwolke detayları vermedi ancak bu açıklama Genesis'in bu yıl da New York'ta yer alacağına işaret ediyor. 

 

Geçen yıl, şirket, bir karbon fiber monokok şasi, yüksek yoğunluklu bir pil paketi ve “çok motorlu bir elektrikli aktarma organı” içeren radikal Essentia konseptini tanıtmıştı. Bu donanımla araç yaklaşık 3 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkıyor.

 

Yeni konseptin yanı sıra Genesis ABD'ye özel 2020 G90'ı da tanıtacak. Aslen geçen Kasım ayında Güney Kore'de tanıtılan güncellenen sedan, yeni farlarla çevrili büyük bir ön panjura sahip. Araç ayrıca yeni bir kaput, yeniden stillendirilen arka lambalar ve gelişmiş bir multimedya sistemi ile donatılmış.

Genesis hakkındaki açıklamasının yanı sıra, Donckerwolke Kia'nın kendi konseptini tanıtacağını da doğruladı. Şirket kısa bir süre önce Seul Otomobil Fuarı'nda da Mohave Masterpiece ve SP Signature konseptlerini tanıttı. Kia'nın New York konseptinin tamamen yeni mi yoksa sadece yukarıda bahsedilen modellerden biri mi olduğu henüz belli değil.

 

Şirket 2020 Sonata ve 2020 Venue modellerini göstereceğinden, Hyundai de fuarda büyük bir varlığa sahip olacak. Sonuncusu Kona'nın altında konumlanacak küçük bir crossover. Model hakkında çok az şey biliniyor, ancak daha önceki haberlerde giriş seviyesi, niş bir araç olarak konumlandırılacağı ve sıra dışı bir stile sahip olduğu belirtiliyordu.

Son Güncelleme : 01 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo