Yeni Mercedes C Serisi PHEV Görüntülendi

Ototeknikveri     01 Nisan 2019 10:51

Mercedes yeni 2021 C-Serisi’ni ve plug-in hibrit versiyonu birlikte geliştiriyor.

Yeni Mercedes C Serisi PHEV Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bugünkü C 350e modelinden farklı olarak, yeni C-Serisi PHEV arka tampon yerine sol arka çamurlukta bir şarj portuna sahip olacak. Bu yaklaşım arka kısmın tasarımının temiz tutulmasını sağlayacak.

 

Mercedes'in yeni C-Serisi, güncellenmiş MRA2 platformunu kullanacak ve en azından dış görünüşte önceki model ile aynı boyutta olması bekleniyor. Plug-in hibrit versiyonu BMW'nin yeni elektrikli 3 Serisi 330e modeline doğrudan rakip olacak.

 

BMW'nin modeli, 252 PS (248 HP) güç çıkışı ve 420 Nm tork sunuyor. Ayrıca, toplam XtraBoost fonksiyonu istendiğinde ilave 41 PS (40 hp) güç çıkışı sağlıyor. Aracın elektrikli sürüş mesafesiyse 60 km civarında.

 

Peki bu istatistikler neden C Serisi PHEV için önemli? Rekabette öne geçmek için C Serisi'nin de bu rakamları ya da daha fazlasını sunması gerekiyor. Şu anda, C 350e 279 PS (275 HP) güç çıkışı ve 600 Nm tork ile geliyor ve elektrikli modda 31 km sürüş mesafesi var. Menzilin geliştirilmesi gerektiği görülüyor.

 

Kabin teknolojileri açısından, Mercedes'in yeni C-Serisi'nde en yeni MBUX multimedya sistemine yer vermesi bekleniyor, bu da mükemmel akıllı telefon bağlantısı olan tamamen dijital bir gösterge paneline sahip olacağı anlamına geliyor.

 

İster hibrit ister normal versiyon olsun, yeni nesil C-Serisi, yeni S-Serisi'nden esinlenen daha şık bir dış cepheye ve yatay arka lamba tasarımına sahip olacak. .

 

Görüntülenen prototiplerin hala ağır kamuflajlı olduğunu düşünürsek, yeni modelin yakın zamanda tanıtılması beklenmiyor. Otomobil 2021 modeli olarak önümüzdeki yıl tanıtılabilir.

Son Güncelleme : 02 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo