Ford'un Yeni Elektrikli SUV'si 600 km Menzilli

Ototeknikveri     02 Nisan 2019 10:56

Ford, Mustang'ten ilham alan elektrikli SUV'nin gelecek yıl piyasaya girdiğinde 600km menzile sahip olacağını doğruladı.

Ford'un Yeni Elektrikli SUV'si 600 km Menzilli
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Markanın ilk özel elektrikli modeli, pazardaki elektrikli modeller arasında yalnızca en uzun menzili sunmakla kalmayıp, aynı zamanda “Mustang benzeri” görünümüne uygun bir sürüş keyfi verecek. Ford, “Mach 1”in bu yıl içinde tanıtılacağını belirtti.

 

Ford'un elektrifikasyon planları arasında Focus ve yeni Kuga'da kullanılan C2 platformu ya da Fiesta'nın güncellenmiş mimarisi ile üretilecek bir kompakt crossover daha var. Yaşlanan EcoSport'un yerini alacak gizemli yarı hibrit crossover, SUV'den daha çok yükseltilmiş bir hatchback gibi görünecek.

Avrupa'da mevcut olan tüm Ford modelleri yakın gelecekte en az bir elektrikli seçenekle satışa sunulacak. Şirket hem Focus hem de Fiesta'yı yeni çıkacak yarı hibrit destekli EcoBoost motorlarla tanıtacak.

Ticari müşteriler ayrıca Ford'un 2021'de Transit'in tamamen elektrikli bir versiyonunu piyasaya sürmeyi planladığını öğrenmekten memnuniyet duyabilir.

Son Güncelleme : 03 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo