Jeep 2019 Easter Safari Konseptlerinden Teaser Yayınladı

Ototeknikveri     02 Nisan 2019 10:56

ABD’nin Utah eyaletinin Moab şehrindeki yıllık Jeep Easter Safari iki hafta sonra başlayacak. Firma etkinlikte tanıtacağı iki konseptinden teaser yayınladı.

Jeep 2019 Easter Safari Konseptlerinden Teaser Yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Teaser görselleri çok detaylı olmasa da, birisinde oldukça kişiselleştirilmiş bir Jeep Gladiator özel bazı yenilikler ve dev off-road lastikleriyle karşımıza çıkıyor. Diğer konsept ise ilave aydınlatma üniteleriyle tek kabinli bir Wrangler olabilir.

 

Firmadan yapılan kısa açıklamada “Jeep ve Mopar markaları Easter Jeep Safari için konseptler geliştirdi. Yayınlanan görseller bu yeni konseptlerden ikisini yansıtıyor. Yeni araçlar 13 – 21 Nisan tarihleri arasında Moab’da olacak. Yakında daha fazla bilgi ve yeni fotoğraflar yayınlanacak.” denildi.

Bu açıklamadan, sadece iki konseptin teaser’ı yayınlanmış olsa da karşımıza daha fazla konsept çıkabileceğini anlıyoruz.

 

2018’deki etkinlikte Sandstorm, J-Wagon, 4SPEED, B-Ute, Jeepster, Nacho ve Wagonner Roadtrip konseptlerini tanıtmıştı. Diğer modeller Wrangler’ı temel alırken, B-Ute özgün ön ve arka yüzü, geniş çamurlukları ve 1.5 inç yükseltme kiti gibi özellikleriyle Renegade tabanlı bir araçtı.

 

Bu yıl da Jeep’in pek çok farklı model sunması ve araçlarının off-road yeteneklerini sergilemesi bekleniyor. Gladiator modeliyse etkinliğin odak noktası olacak gibi görünüyor.

Son Güncelleme : 03 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo