Yeni 2021 VW Caddy İlk Kez Görüntülendi

Ototeknikveri     04 Nisan 2019 08:06

T6 serisiyle birlikte Caddy ailesi, Volkswagen Ticari Araçlar'ın en çok satanları arasında.

Yeni 2021 VW Caddy İlk Kez Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

VW, 2019'un ilk iki ayında dünya genelinde 25.000 Caddy kompakt minibüs sattı. Buna kıyasla 27.800 adet T6 (Transporter, Caravelle, Multivan ve California) serisinden araç satıldı. Yine de, T6 ailesi bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 37,9 artış kaydetti, ancak Caddy satışları yüzde 5,4 düştü.

 

Caddy'nin mevcut nesli 2015'ten beri piyasada ancak bu VW'nin reklamını yapmaktan hoşlandığı yepyeni bir model değil. Aslında, şu anda satışta olan araç, 2003 yılında çıkan Typ 2K nesline dayanıyor.

 

Dolayısıyla VW'nin Caddy'yi daha modern ve yeni bir araca dönüştürmesinin zamanının geldiği ortada. Görünüşe göre, VW zaten yeni nesil Caddy'yi test etmeye başladı ve bunu kanıtlayan ilk casus fotoğraflar geldi.

 

Fotoğrafçılar Kuzey İsveç'te soğuk hava testlerinden geçirilen yeni Caddy'yi görüntüledi. Yeni neslin mevcut modele kıyasla oldukça farklı bir görünüm ortaya koyduğu anlaşılıyor. Ön kısımda, kapalı bir ön panjura sahip en yeni VW tasarım dili uygulanmış ve hava girişleri ön tamponda daha aşağıda konumlandırılmış. Farlar tamamen yeni ve ön panjurla benzer tasarımı paylaşıyor, sis farları ise artık yuvarlak.

 

Yandan bakıldığında, ön bölüm daha uzun görünüyor ve Caddy'ye biraz daha binek otomobil benzeri bir hava veriyor. Aracın gerneli, versiyona bağlı olarak hem yolcular hem de taşınacak eşyalar için iç mekan kapasitesini en üst düzeye çıkarmak amacıyla tasarlanmış.

 

Fotoğraflanan prototipte her iki yanda sürgülü kapılar ve yeni arka lambalar da bulunuyor. Tamamen emin değiliz, ancak fotoğraflarda arka lambalar tavana kadar uzanıyormuş gibi görünüyor.

 

Yeni Caddy'nin 48 voltluk yarı hibrit sistemler, en yeni benzinli ve dizel motorlar, ayrıca yeni multimedya sistemlerini sunmasını sağlayacak olan MQB platformuna geçmesi bekleniyor. Caddy'nin yeni T7 serisine dahil olacağı ve bu süreçte T7 Life Caddy olarak yeniden adlandırılacağı yönünde söylentiler de var.

 

2021'de hem standart hem de uzun versiyon Maxi konfigürasyonlarının gelmesi, ardından 2022'de yeni T7'nin takip etmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 04 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo