Ford Avrupa'da 'Mustang Mach-E' İçin Tescil Başvurusu Yaptı

Ototeknikveri     04 Nisan 2019 11:21

Bu yıl içinde Ford, uzun zamandır beklenen Mustang esintili elektrikli crossover modelini tanıtacak. Son aylarda bir kaç teaser görselinin yanı sıra araçla ilgili bazı detaylar geliyordu. Şimdi de yeni modelin "Mustang Mach-E" adını alabileceği öğrenildi.

Ford Avrupa'da 'Mustang Mach-E' İçin Tescil Başvurusu Yaptı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Kurumu'ndan, Ford'un 1 Nisan 2019'da kara taşıtlarında, parça, ek parça ve aksesuarlarda (scooter hariç) kullanılmak üzere "Mustang Mach-E" adını tescil etmek için başvuruda bulunduğu öğrenildi. Otomobil üreticisi daha önce de Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'ne 'Mach-E' için bir başvuruda bulunmuştu ancak şimdi bu ismin önüne “Mustang” de eklendi.

 

Mustang Mach-E, ismi orijinal Mustang Mach 1'e saygı duruşunda bulunurken otomobilin tamamen elektrikli güç aktarım sistemini de yansıtıyor. Bununla birlikte, ismin üretim modelinde mi yoksa sadece bir konseptte mi kullanılacağını bilmiyoruz. Model hakkında kesin olarak bildiğimiz şey, en azından firmanın başkanı Bill Ford'a göre “canavar gibi” olacağı.

Daha önce yayınlanmış bir teaser, agresif arka farlar da dahil olmak üzere, Mustang'e benzer belirgin stil özellikleri olan bir arka fasyayı gösteriyordu. Ford ayrıca otomobilin parlak mavi Mustang logosu bulunan ön kısmını da gösterdi.

 

Pil kapasitesi, kaç elektrikli motora sahip olacağı gibi aracın güç aktarma sistemi ile ilgili detaylar hala bilinmiyor. Ford sadece otomobilin 600 km menzile sahip olacağını açıkladı.

Son Güncelleme : 04 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo