2020 Seat Leon: VW Golf’ün Sportif Kuzeni Hakkında Bilinenler

Ototeknikveri     07 Nisan 2019 05:14

Seat yeni nesil Leon üzerinde çalışmaya devam ediyor. Otomobilin prototipleri soğuk hava testleri sırasında casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

2020 Seat Leon: VW Golf’ün Sportif Kuzeni Hakkında Bilinenler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dördüncü nesil Seat Leon MQB platformunu kullanacak. Bu sayede daha hafif olacak ve yarı hibrit ve plug-in hibrit 48 volt sistemlerle gelecek.

 

Motor serisi geleneksel benzinli ve dizel seçenekleri içermeye devam edecek. Bunun yanı sıra yeni yarı hibrit 1.5 litre TSI ve plug-in hibrit versiyon en az 50 km elektrikli sürüş mesafesiyle sunulacak.

 

Gövdenin tamamını kaplayan kamuflaja rağmen yeni Leon’un tasarımı Tarraco SUV’nin izinden gidiyor. Ön kısımda Seat’ın yeni, daha kıvrımlı görsel kimliği agresif bir yüz, vurgulu omuz çizgileri ve karakteristik LED aydınlatma imzasıyla yer alıyor.

 

Seat daha önce yeni Leon’un öne çıkan özelliklerinden birisinin multimedya sistemi olacağını söylemişti. Yeni Leon Volkswagen Grubu içinde havadan güncelleme, gelişmiş ses sitemi ve yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran özelliklerini içeren yeni multimedya sistemini kullanan ilk model olacak.

 

2020 Seat Leon iki gövde tipiyle piyasaya çıkacak: beş kapılı hatchback ve station. Seat üç kapılı hatchback versiyonu sonlandırmaya karar verdi. Bunların yanı sıra performans odaklı Cupra versiyonu ve muhtemelen crossover stili station daha güçlü süspansiyon ve ekstra gövde kaplamasıyla gelecek.

 

Seat’ın yeni Leon’u önümüzdeki aylarda tanıtması bekleniyor.

Son Güncelleme : 07 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo