Güncellenen 2019 Opel Astra Görüntülendi

Ototeknikveri     07 Nisan 2019 11:43

Opel Astra, 2015 yılının sonlarında piyasaya sürülmüştü. İlk olarak bir yıl önce kamuflajlı bir prototip görüntülediğinde otomobilin artık güncellendiği anlaşılmıştı. Şimdi, yeni fotoğraflarla güncellenen Astra geri döndü. Bu sefer daha az kamuflajlı prototipte son şeklini almış üretim versiyonu ön tampon görülüyor.

Güncellenen 2019 Opel Astra Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mevcut model üzerindeki stil değişikliklerinin küçük olacağını söylemek bile az kalır. Bu prototipte güncellemeleri tespit etmek bilmeyenler için neredeyse imkansız. Yine de kesin bir yargıya varmak için kamuflajın tamamen ortadan kalkmasını beklemek gerek. Bununla birlikte, revize edilmiş ön panjur, yeni ön tampon ve yeni grafiklerle güncellenmiş farlar gibi bazı ayrıntılar görülüyor.

 

Arkada görünen tek değişiklikse, arka lambaların yeni LED imzası. Fotoğrafçılar, iç mekanın fotoğrafını da çekmeyi başardılar, ancak görüntüler yeni bir şey ortaya çıkarmıyor. Yine de, güncellenen Astra, rakiplerini yakalamak için yeni güvenlik ve multimedya sistemleriyle gelebilir.

 

PSA Opel ve Vauxhall'u devraldığından beri, her ikisi de PSA modelleriyle aynı platformu paylaştığından, kolaylıkla Grandland X ve Crossland X gibi modellerde kendi motorlarını kullanmaya başladı.

 

Yeni nesil Astra 2021'de gelecek. PSA modelin General Motors dönemi platformu yerine kendi EMP2 platformunu kullanmak için 2021'i beklemezse, güncellenmiş 2019 modelinde elektrikli ya da hibrit versiyonlar da görebiliriz.

 

Opel bu sonbahardaki Frankfurt Otomobil Fuarı'nı atlayacağından, gelecek aylarda bağımsız bir etkinlikte güncellenen Astra'nın tanıtılması bekleniyor.

Son Güncelleme : 08 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo