Hyundai Pavise: Yeni Bir SUV Yolda Olabilir mi?

Ototeknikveri     08 Nisan 2019 11:08

Hyundai yakında New York Otomobil Fuarı'nda yeni Venue crossover modelini tanıtacak, ancak Güney Koreli otomobil üreticisinin SUV ve crossover ürün planları Pavise adını alması beklenen başka bir modelin gelmesiyle birlikte büyüyebilir.

Hyundai Pavise: Yeni Bir SUV Yolda Olabilir mi?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Zelanda Fikri Mülkiyet Ofisi web sitesinde yapılan bir arama, Hyundai'nin 3 Nisan 2019'da 'Pavise' adını tescil etmek için başvuruda bulunduğunu ortaya koyuyor. Başvuru henüz “inceleme altında” görünüyor ancak açıklamada bu ismin otomobiller, minibüsler, kamyonetler, otobüsler ve elektrikli taşıtlarda kullanım için tescil edilmek istendiği görülüyor.

 

Hyundai henüz ABD’de ya da Avrupa’da Pavise isminin tescili için başvurmadı, firma Yeni Zelanda’da ilk başvuruyu yaptıktan sonra bu bölgelerde de aynı işlemi yapabilir.

 

Hyundai SUV'ları ve crossover'ları seviyor

Hyundai'den gelen SUV'ların ve crossover'ların isimlerini belli yer isimlerinden almasına artık alıştık. Örneğin, Santa Fe, Palisade, Tucson ve yakında Venue buna uygun. Buna karşılık Pavise, 14. yüzyılın sonlarından 16. yüzyılın başlarına kadar kullanılan kalkanlara verilen isimdi. Bu kelimenin İtalyan kenti Pavia'dan geldiği de düşünülüyor.

 

Kesin olarak Pavise adlı yeni bir Hyundai crossover çıkacağını söylemek şu an için mümkün değil ancak yeni Venue modeli otomobil üreticisinin bu pazardaki varlığını arttırma niyetinin açık bir kanıtı.

 

Pavise ile ilgili yeni ayrıntılar çıktığında yine sizlerle paylaşacağız.

Son Güncelleme : 09 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo