2020 BMW 1 Serisi Fotoğrafları Dijital Çizim Çıktı

Ototeknikveri     08 Nisan 2019 11:46

BMW 1 Serisi'nin casus fotoğrafları diye yayınlanan görsellerin, aslında AutoBild için Larson Future Car Images tarafından yapılan dijital çizimler oldukları ortaya çıktı.

2020 BMW 1 Serisi Fotoğrafları Dijital Çizim Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW'nin ilk önden çekişli 1 Serisi hatchback'i 27 Mayıs'ta özel bir etkinlikle tanıtması ve ardından bu sonbaharda Frankfurt Motor Show'da sergilemesi bekleniyor. Bulgar web sitesi Dizzyriders tarafından yayınlanan bu üç resim bize şimdiden modelin son şeklini gösteriyor olabilir.

 

Sonradan fotoğraf değil dijital çizim oldukları anlaşılan görsellerdeki her şeyin otomobilde aynen bulunacağını varsayarsak, üçüncü nesil 1 Serisi'nin daha önce arkadan çekişliyken önden çekişli bir şasiye geçişi dış tasarıma da yansımış gibi görünüyor.

 

Hatchback, mevcut modelden daha uzun ve hacimli göründüğü için ölçüleri oldukça farklı. Kaput ise arkadan çekişli sistemde boylamasına yerleştirilen motorların bu kez enine yerleştirilmesi sayesinde daha kısa görünüyor. Genel olarak, 2020 1 Serisi, X2'yle bazı benzerliklere sahip. Resimlerdeki araba, en üst donanım seviyesi M135i xDrive gibi görünüyor, bu nedenle en agresif gövde kitine sahip.

 

Henüz iç mekandan görüntü yok ancak otomobilin 3 Serisi'nden ilham alan bir gösterge panosuna sahip olması bekleniyor. UKL platformuna dayanan 1 Serisi, M135i xDrive versiyonunda 302 hp (306 PS) güç çıkışı ve 450 Nm tork üreten 2.0 litrelik motor dahil olmak üzere, üç ve dört silindirli turboşarjlı motorlardan oluşan seçenekler sunacak.

 

Standart bir sekiz vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş ile eşleştirildiğinde, M135i xDrive 4.9 saniyeden kısa sürede sıfırdan 100 km / s hıza çıkabilecek.

Son Güncelleme : 08 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo