Hyundai Venue SUV'dan Yeni Çizimler Yayınlandı

Ototeknikveri     09 Nisan 2019 07:37

Hyundai, 17 Nisan’da New York Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak yeni Venue modelinden çizimler yayınladı.

Hyundai Venue SUV'dan Yeni Çizimler Yayınlandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Venue, şirketin popüler Kona modelinin altında konumlanacak ve Hyundai'nin Amerika Birleşik Devletleri'nde sattığı en küçük crossover olacak. Geçen hafta, Hindistan'dan gelen bir dizi fotoğrafla aracı ilk kez görmüş olduk. Şimdiyse Güney Koreli otomobil üreticisinin bu taslak çizimleri, aracın stiliyle ilgili ek detayları ortaya koyuyor.

 

Önden bakıldığında, Venue açıkça daha büyük Kona ve Santa Fe'den ilham alan bir tarza sahip. Örneğin, kaputun üzerinde küçük, köşeli farlar varken, ikincil ışıklar kare yuvaların içine düzgün bir şekilde yerleştirilmiş. Venue ayrıca agresif görünümlü bir ön panjura ve tavan raylarına sahip.

Yanlara kısa bir bakış, otomobilin başlangıçta üç kapılı olarak sunulacağını gösteriyor, çünkü arka koltuktaki yolcular için kapı çizgileri bulunmuyor. Arka kısımda sahte bir difüzör, kare arka lambalar, tavan spoyleri ve tombul bagaj kapağı dikkat çekiyor. Ayrıca, gösterge panosu çizimleri, üç kollu bir direksiyon simidini, ortadaki havalandırma deliklerinin yanında tablet benzeri multimedya sistemi ekranını ve klima kontrolü için üç döner düğmeyi gösteriyor.

İngilizce'de "mekan" anlamına gelen Venue ismi, Hyundai'ye göre çağımız insanının görülme arzusunu, kalabalıkların arasında fark edilebileceği popüler mekanları tercih etmesini yansıtıyor.

Hyundai, yeni modelin hangi motorlarla geleceğini henüz açıklaması ancak basın bülteninde, Venue modelinin "güvenlik teknolojileri, esneklik ve bağlantılı hizmetler gibi eğlenceli ve pratik özellikleriyle meşgul bir yaşam tarzına sahip kişiler için çok uygun bir otomobil" olduğunu belirtti.

Son Güncelleme : 09 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo