2020 Toyota Highlander, New York'a Hazır

Ototeknikveri     09 Nisan 2019 08:54

Toyota'nın yeni nesil 2020 Highlander crossover modeli 17 Nisan Çarşamba günü New York Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

2020 Toyota Highlander, New York'a Hazır
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Japon otomobil üreticisi, fuardaki tanıtımda otomobilin havada asılı durduğu algısı yaratacak özel bir illüzyon gösterisi için "zenginleştirilmiş gerçeklik" sanatçısı Michael Murphy ile birlikte çalıştı.

 

Daha dinamik bir tasarım

Gösteri gece fuar alanının çevresindeki binalara ve gökyüzüne de projeksiyonla yansıtılacak, böylece yeni Highlander'ın tasarım çizgilerini, modern ve sofistike yaklaşımını herkesin görmesi sağlanacak.

 

Murphy'nin üç boyutlu illüzyonunu yaratması iki ay sürdü. Sanatçı aracın görüntülerini üç boyutlu olarak yazdırdı ve çıkan bu parçaların her birisini elde boyadı. Sonunda, 2020 Highlander'in havada süzülüyormuş gibi görünmesi için stratejik ayarlamalarla 200 adet parça birleştirildi.

 

Neye benziyor?

2020 Highlander mevcut modelden biraz daha büyük görünürken, geniş bir ön panjur ve çamurluklara doğru çekiliyor gibi görünen şık farlarla RAV4 modelinden ilham alan bir tasarıma sahip.

 

Highlander'ın genel tasarımının RAV4'e kıyasla daha da elegan olması bekleniyor.

 

Henüz ayrıntılar bilinmese de, Toyota'nın Highlander'ın biraz kilo vermesini sağladığı ve aynı zamanda daha verimli motorlara yer verdiğini düşünüyoruz. Dolayısıyla hibrit ya da elektrikli bir versiyon da planlarda olabilir.

Son Güncelleme : 09 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo