2020 Mercedes-Benz GLS Gelecek Hafta New York Otomobil Fuarı'nda

Ototeknikveri     09 Nisan 2019 11:16

Mercedes yeni 2020 GLS'nin dünya prömiyerini önümüzdeki hafta New York Otomobil Fuarı'nda kutlayacağını doğruladı.

2020 Mercedes-Benz GLS Gelecek Hafta New York Otomobil Fuarı'nda
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şimdilik, casus fotoğrafçılar, Almanya Sindelfingen'deki Mercedes-Benz Ar-Ge merkezinin dışında lüks SUV'yi görüntülediler. Prototip, her zamankinden daha az kamuflajlanmış, hatta yan kapılar tamamen açıktaydı.

 

Ön ve arka uçlar hala kamuflajlı, ancak LED farların ve arka lambaların yerleri ile öndeki sahte tamponun altında koruyucu plakanın bir kısmı görülebiliyor. Büyük ön panjur ve şişkin çamurluklar da gözden kaçmıyor.

 

Yedi koltuklu lüks SUV, MHA platformunu yeni GLE ile paylaşacak ve bu sayede biraz hafifleyecek. Ayrıca otomobilde E-Active Body Control süspansiyon 48 volt elektrik sistemiyle birlikte çalışıyor.

 

2020 GLS, doğrudan BMW X7 ile rekabet edecek. İç mekanın çok lüks olması ve S Serisi düzeyinde kalite ve işçilik sunması bekleniyor. Yeni modelin iç kısmı eskisinden daha geniş olacak, özellikle ikinci koltuk sırası aks mesafesindeki 60 mm artıştan faydalanacak. 3137 mm aks mesafesi, BMW X7'den daha da uzun (3104 mm).

 

Yeni model aynı zamanda en son teknolojiye sahip olacak, iki büyük ekrana sahip yeni MBUX multimedya sistemini ve çok çeşitli sürücü destek sistemlerini benimseyecek.

 

Esnek mimari, hem arkadan hem de dört tekerlekten çekişli sürüş sistemi ve altı ya da sekiz silindirli motorları barındırabiliyor. Bazı hibrit veya plug-in hibrit versiyonlar da beklenebilir. GLS63 performans versiyonu, muhtemelen mevcut modelin 5.5 litrelik motoru yerine çift turboşarjlı 4.0 litrelik V8 motor kullanacak. Böylece güç çıkışı 585 PS (577 hp) yerine 612 PS (603 hp) olarak güncellenebilir. Serinin en üzerinde Mercedes-Maybach versiyonları yer alacak.

 

Amerika Birleşik Devletleri'nde 2020 Mercedes GLS'nin altı silindirli benzinli ve dizel motorlar, hibrit versiyon ve GLS63 ile gelmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 09 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo