Renault Talisman'a Hafif Makyaj

Ototeknikveri     09 Nisan 2019 11:17

Renault güncellenen 2020 Talisman modelinin testlerini yoğunlaştırdı ve casus fotoğrafçılar sedan versiyonun bir prototipini açığa çıkardı. Station versiyonun da sedan ile aynı zamanda, bu yıl sona ermeden tanıtılması bekleniyor.

Renault Talisman'a Hafif Makyaj
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault, Talisman'ı sedan formunda 2015 yılında Espace MPV tarafından da kullanılan ve Nissan'la ortak geliştirilen CMF-CD platformuyla çıkarmıştı.

 

Selefi Laguna'nın aksine, Talisman 5 kapılı bir hatchback olarak gelmiyor. Araç aynı zamanda daha düşük bir ağırlık merkezine sahip ve 2810 mm aks mesafesi, 4850 mm genel uzunluk ile yeni nesil Avrupa VW Passat modelinden daha büyük.

 

Küçük ama gerekli değişiklikler

Bu casus görüntüler detaylı olmasa da, bir veya iki görsel değişiklik fark edilebiliyor. Örneğin, farlar öncekine göre daha ince ve daha çıkıntılı görünüyor. Hem önde hem de arkada yeni ışık grafikleri bekleyebiliriz. Genel olarak, Talisman'ın estetiği aynı kalacak.

 

İç mekanda, burada görünmese de güncellenmiş bir multimedya sistemi ve bazı yeni döşeme seçenekleri bulunması bekleniyor. Motor seçeneklerine gelince, Renault'nun turboşarjlı benzinli ve dizel motorlarını herhangi bir şekilde değiştirip değiştirmeyeceği henüz bilinmiyor.

 

Fransız otomobil üreticisinin muhtemelen bu sonbaharda Frankfurt Otomobil Fuarı'nda güncellenmiş Talisman sedan ve station modellerini tanıtması bekleniyor. Güncellenen model daha önce belirtilen VW Passat'ın yanı sıra Ford Mondeo, Mazda6, Opel Insignia, Peugeot 508 ve Skoda Superb gibi diğer popüler Avrupa D segmenti otomobillerle rekabet edecek.

Son Güncelleme : 10 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo