VW ID Roomzz Elektrikli SUV'den Yeni Fotoğraflar

Ototeknikveri     10 Nisan 2019 11:09

Şangay Otomobil Fuarı'nda VW ID Roomzz konseptinin tanıtılmasına bir haftadan az kaldı.

VW ID Roomzz Elektrikli SUV'den Yeni Fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen ay başında yeni konseptten teaser yayınlamıştı, şimdiyse sessiz sedasız global medya sitesinde üç fotoğraf ve bir GIF daha yayınladı. Yeni görüntüler, konseptin arka kısmını ve gösterge tablosunu ortaya koyuyor.

 

Aracın arkasına, boydan boya uzanan büyük bir ışıklı çubuk hakim. Arka lambalar çubuğun her iki ucunda yer alıyor. VW logosu da yine aydınlatmalı.

VW ID Roomzz, iç mekanda gösterge panelinin sol tarafından başlayan ve orta konsolun ötesine kadar devam eden büyük bir ekrana sahip. Muhtemelen, bu büyük ekran gösterge panelini, multimedya ekranını ve diğer araç işlevlerini birleştirecek. 

Görüntüde ilgi çekici bir başka detay da, tam otonom mod konumunda görünen direksiyon simidi. ID Roomzz, 4. seviye otonom sürüş yeteneğine sahip ve bu nedenle ID Pilot modunda sürücü müdahalesi gerekmiyor. 

VW, konseptin adının aracın iç mekandaki değişkenliğinden geldiğini söylüyor. Otomobil üreticisi ID Roomzz'u “tamamen yeni koltuk konfigürasyonları, yüksek kaliteli malzemeler ve özelleştirilebilir ışık” gibi niteliklere sahip, “çok değişkenli, çok yönlü bir model” olarak nitelendirdi.

Konsept, 2021 yılında diğer pazarlara gelmeden önce Çin'de piyasaya sürülmesi planlanan büyük bir elektrikli SUV'nin provası niteliğinde. Üretim modeli, VW'nin elektrikli ID ailesinin amiral gemisi olacak ve otomobil üreticisinin şimdiye dek açıkladığı diğer EV konseptleriyle aynı MEB mimarisini kullanacak.

Son Güncelleme : 10 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo