2020 Subaru Outback New York'a Geliyor

Ototeknikveri     10 Nisan 2019 11:52

Subaru yepyeni 2020 Outback crossover modelini 17 Nisan'da New York Uluslararası Otomobil Fuarı'nda sergileyecek.

2020 Subaru Outback New York'a Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Outback'de Legacy ile aynı platformu paylaşıyor ve bu sayede daha iyi sağlamlık, gelişmiş yol tutuşu ve daha iyi kalite sunuyor. İki modelin stil olarak da birbirlerine benzemesi bekleniyor. Ayrıca yeni Outback’in öncekinden daha güvenli olması ve daha daha fazla internete bağlı özelliklere sahip olmasını bekliyoruz.

 

Bu yılın sonlarına doğru 2020 modeli olarak satışa çıkacak yeni Outback konusunda henüz fazla detay bilmiyoruz. Öte yandan, ipuçları için Legacy'ye bakabiliriz.

 

Firmanın bazı Outback versiyonlarında altı silindirli motorun yerine 260 hp 2.4 litre turboşarjlı dört silindirli motora yer vermesi bekleniyor. Bu arada, giriş seviyesi modellerde 182 HP 2.5 litrelik dört silindirli bir motor bulunabilir.

 

Subaru, 2020 Legacy'yi Şubat ayında ortaya çıkardığında, bizi daha geniş çamurluklar, daha yüksek bir bagaj kapağı, yeni yan aynalar ve genel olarak biraz daha dinamik bir duruşla karşıladı. Plastik kaplamalı ve daha yüksek bir station gövde tipinde olmasına rağmen, Outback'ten de benzeri özellikler bekleniyor.

 

İç mekanda Premium, Sport ve Limited özel modellerinde standart olan Legacy'nin geniş tablet tarzı 11.6 inç full HD dokunmatik ekranı var. Bunun Outback'de nasıl uygulandığını daha sonra göreceğiz.

 

Subaru'nun Şerit Ortalama Fonksiyonu'na sahip EyeSight sürüş yardım sistemi, DriverFocus dikkat dağınıklığı önleyici sistem, Ön Görünüm Monitörü, LED direksiyon etkileşimli farlar ve geri otomatik fren gibi özelliklerin Outback'de standart olarak sunulması bekleniyor.

Son Güncelleme : 10 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo