2020 Seat Leon'dan Yeni Görüntüler

Ototeknikveri     10 Nisan 2019 11:54

Yeni nesil 2020 Seat Leon, Nurburgring'de testler esnasında görüntülendi.

2020 Seat Leon'dan Yeni Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Görüntülerde Leon oldukça az kamuflaja sahip ve otomobilin son halinin nasıl olacağına ilişkin iyi fikir veriyor.

 

İlk bakışta mevcut modeldekinden oldukça farklı ve detaylı bir tasarıma sahip ön panjur dikkat çekiyor. Öndeki değişiklikler, tamponun her iki tarafındaki sis farları ve bazı ek hava girişlerini içeren geniş siyah kısımla devam ediyor.

 

Buna karşılık, mevcut Leon sis farlarının altında iki hava girişi ve ortada ikinci bir ızgara sunuyor. Sonuç olarak, benzer farların kullanılmaya devam edilmesine rağmen yeni aracın ön tarafının tasarımı biraz daha yumuşak görünüyor.

 

Ayrıca arkada dikkat çeken üçgen stop lambaları gibi bazı belirgin değişiklikler de var. Şık bir tampon ve yeniden şekillendirilmiş plaka yuvası da görülebiliyor.

 

Yeni modelin temelinde VW Golf'ün de kullandığı MQB platformu bulunacak. Bu, yeni Leon'un artık daha hafif olacağı ve aynı zamanda yarı hibrit veya plug-in hibrit 48 volt sistemler kullanabileceği anlamına geliyor. Plug-in hibrit sistem otomobile en az 50 km elektrikli sürüş mesafesi kazandıracak.

 

Leon'un dışını ve güç aktarma organlarını yenilemenin yanı sıra, Seat iç mekanı da değiştirecek ve havadan güncellemeleri destekleyen yeni bir multimedya sistemi sunacak.

 

Birkaç gün önce, yeni nesil Cupra Leon'un 242 hp plug-in hibrit güç aktarma organı ile sunulacağı ortaya çıktı. Ayrıca 300 hp gücünde bir yanmalı motor alternatifi de beklenebilir.

Son Güncelleme : 11 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo