2019 Infiniti Q50 Signature Edition Gelecek Ay Satışta

Ototeknikveri     11 Nisan 2019 11:14

Infiniti gelecek haftaki 2019 New York Otomobil Fuarı'nda bir dizi prömiyere hazırlanıyor. Bunların arasında spor sedana yeniden hayat veren 2019 Q50 Signature Edition özel versiyonu da yer alıyor.

2019 Infiniti Q50 Signature Edition Gelecek Ay Satışta
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toplam beş renk seçeneğiyle sunulan otomobil, sportif ön ve arka kısımlar, bagaj kapağındaki 'Signature Edition' logosu ve özel 19 inç jantlar gibi birçok özellikle geliyor.

 

Kokpit, Kacchu alüminyum kaplama, deri kaplamalı koltuklar ve normalde opsiyonel paketlerde gelen çok kapsamlı standart özellikler sunuyor.  Isıtmalı ön koltuklar ve direksiyon simidi, InTouch Navigasyon ve Servisler, ses tanıma, gerçek zamanlı trafik bilgilerine 4 yıl deneme erişimi olan SiriusXM Trafik ve uzaktan motor çalıştırma özellikleri de bunlar arasında yer alıyor. 

 

Ekstra ücret ödemeden sunulan güvenlik özellikleriyse, Kör Nokta Uyarısı, Arkadan Geçen Trafik Uyarısı, Çarpışma Müdahalesi, Hareketli Nesne Algılama özellikli Çevre Görünümü Monitörü ve park sensörlerini kapsıyor.

 

Otomobilde 300 hp gücünde ve 8.1 l / 100 km yakıt tüketen 3.0 litrelik çift turbo V6 motor bulunuyor.

 

Nissan'ın lüks otomobil markası, New York'da Q Inspiration konseptini de sergileyecek. Ek olarak, ziyaretçiler Q50 ve Q60 Red Sport 400, Q70L, QX50, QX60 ve QX80'i içeren tüm Infiniti serisine daha yakından bakabilecekler. Q50 Signature Edition, gelecek ay bayilere ulaşacak, dolayısıyla fiyatların da yakında açıklanması bekleniyor.

Son Güncelleme : 12 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo