İşte Volkswagen'in Yeni Atlas (Teramont) Coupe'si

Ototeknikveri     14 Nisan 2019 08:32

Crossover coupe çılgınlığı, ana akım otomobil üreticilerine de yayılırken, Volkswagen gelecek hafta Şangay Otomobil Fuarı'nda Teramont Coupe'yi tanıtacak.

İşte Volkswagen'in Yeni Atlas (Teramont) Coupe'si
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçen yılki Atlas Cross Sport konsepti ile ön izlemesi sunulan üretim modeli, Çin'de kamuflajsız görüntülendi.  Otomobil konseptin stili yansıtıyor ve anında Atlas / Teramont kimliğini belli ediyor.

 

Stil benzerliklerine rağmen, Teramont Coupe, şimdi ince farların altına uzanan, biraz revize edilmiş bir ön panjura sahip. Tasarımcılar ayrıca çevresi siyah, petek şeklinde ızgara ve şık krom detaylarla gelen daha sportif bir ön tampon hazırlamışlar.

Köşeli çamurluk, standart modelden devam ediyor ancak coupe modelin daha dik eğimli bir tavanı ve özgün arka kapıları var. Otomobilde ayrıca ön çamurluktaki havalandırmalar, boyanmış yan etekler ve daha sportif arka sütun dikkat çekiyor. Arkada yeni bagaj kapağı, dik eğimli arka cam ve özgün spoyler önemli özellikler arasında. Ayrıca yeni stop lambaları, krom detaylar ve daha sportif bir arka tampon da görebiliriz.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, iç kısımda büyük değişiklikler yok. Yeni bir düz dipli direksiyon simidi, döşemeler ve paslanmaz çelik pedallar burada öne çıkan özellikler arasında.

Burada gösterilen model Çin'e özel Teramont Coupe olsa da, ABD'ye gidecek model de hemen hemen aynı olacak. Volkswagen, modelin bu yıl çıkacağını ve Tennessee'deki fabrikada standart Atlas ile birlikte üretileceğini doğruladı.

Volkswagen, model hakkında fazla bir şey söylemedi, ancak konseptin 4846 mm uzunluğunda, 2029 mm genişliğinde ve 1735 mm yüksekliğinde olduğu biliniyor. Bu, aynı aks mesafesinin paylaşılmasına rağmen coupe modelin standart Atlas'tan 190,5 mm daha kısa olduğu anlamına geliyor.

ABD'de otomobilin 235 hp (175 kW / 238 PS) gücünde ve 349 Nm tork üreten, turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli motora sahip bir giriş seviyesiyle sunulması bekleniyor. Seride aynı zamanda 276 hp (206 kW / 280 PS) gücünde ve 360 Nm tork üreten 3,6 litrelik bir V6 motor bulunabilir.

Son Güncelleme : 14 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo