2020 Mercedes GLS: BMW X7'nin Güçlü Rakibinden İlk Fotoğraflar

Ototeknikveri     14 Nisan 2019 11:11

Beklendiği gibi, yeni nesil GLS, nihayet modern Mercedes tasarım dilini benimseyen GLE'nin yükseltilmiş bir versiyonuna benziyor. BMW X7'ye rakip olacak model, markanın tanıdık temiz çizgileri sayesinde ve köşeli tavan şekline karşın devasa boyutunu kamufle ediyor.

2020 Mercedes GLS: BMW X7'nin Güçlü Rakibinden İlk Fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Daha kompakt kardeşiyle karşılaştırıldığında, yeni GLS, kaporta çevresinde daha sağlıklı dozda krom içeriyor. Arka kısımda GLE ile benzer bir tasarım ve ince LED stop lambaları görülüyor.

 

İç mekandaki konsol tasarımı da yine GLE ile paylaşılan özelliklerden. Yeni modeldeki çift ekranlı kurulum ve yüksek kaliteli malzemeler sayesinde önceki modelin iç kısmının ne kadar demode kaldığını daha iyi anlıyoruz.

İç mekan, özellikle ikinci koltuk sırasında her zamankinden daha fazla yer sunacak. Aks mesafesi artık 60 mm daha uzun (Toplam 3137 mm). Bu da BMW X7'nin 3104 mm olan aks mesafesini geride bırakıyor.

Müşterilere, en yeni 48 voltluk yarı hibrit sistemler ve GLE'de de bulunan sıralı altı silindirli motorlar da dahil olmak üzere geniş bir yelpazede güç seçenekleri sunulacak. AMG versiyonları çift turbo 4.0 litre V8 motoru kullanacak. Tüm modellerde dokuz ileri otomatik şanzıman bulunuyor.

Mercedes ayrıca GLS'nin ultra lüks bir Maybach versiyonu üzerinde çalışıyor. Serinin en pahalı üyesi, özgün tamponlar, tekerlekler ve ön panjurla diğer GLS modellerinden farklı olacak.

Yeni Mercedes GLS, 17 Nisan'da 2019 New York Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

Son Güncelleme : 14 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo