Yeni PEUGEOT 508L PHEV Şangay'da Tanıtılacak

Ototeknikveri     16 Nisan 2019 11:26

PEUGEOT, elektrifikasyon stratejisini sürdürüyor ve Çin'deki tarihinde yeni bir sayfa açıyor. PEUGEOT 508L’nin Kasım 2018’de Guangzhou Motor Show’da gösterilmesinin ardından, firma şimdi de Şangay’da yeni PEUGEOT 508L plug-in hibrit modelini tanıtıyor.

Yeni PEUGEOT 508L PHEV Şangay'da Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

18. Şangay Uluslararası Otomobil Fuarı bugün kapılarını basına açıyor. 18-25 Nisan tarihleri arasında 990 m²'lik PEUGEOT standı Ulusal Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

Fuarda sergilenecek PEUGEOT 508L plug-in hibrit versiyonu, markanın tarihinde ve Çin'deki düşük emisyonlu araçlarla ilgili stratejisinde yeni bir bölümün habercisi.

 

Çinli ziyaretçiler fuarda yeni modelin yanında şunları da görebilecekler:

 

- 2019 model yılı PEUGEOT 4008 ve 5008 ile birlikte eksiksiz bir SUV serisi.

 

- Bir ay önce piyasaya sürülen, D segmentini yeniden yaratan ve PEUGEOT 308 ve 408'e ek olarak sunulan yeni PEUGEOT 508L'nin en üzerinde bulunduğu sedan serisi.

Tüm PEUGEOT ürün yelpazesi, Çin'deki CN-6 kirlilik önleme yönetmeliklerinin gerekliliklerini tam olarak karşılayacak.

 

PEUGEOT 208 yıllık tarihini kutluyor. Marka, 50. yılına giren PEUGEOT 504 Coupe tarafından Şanghay'da somutlaştırılan, zengin bir otomotiv bilgi birikimi ve uzmanlık mirasına dayanıyor.

 

Yeni marka imzası ("GAN WEI XIN DONG" / kalbinizin atışını hissedin), markanın genç, modern ve dinamik bir bölgede yeniden konumlandırılmasını yansıtıyor. Çinli müşterilere marka ve ürünleri hakkında duyusal bir deneyim sunmak PEUGEOT'nun çok önem verdiği bir hedef. Standda sunulan anıtsal aslan (markanın simgesi) kararlılıkla ve saldırganlık göstermeden ilerleyerek markanın Çin'deki geleceğine güven ve huzur garantisi veriyor.

Son Güncelleme : 17 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo