2020 Renault City K-ZE Şangay’da Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     16 Nisan 2019 11:26

Renault City K-ZE ile Çn’in elektrikli otomobil segmentine daha derinden nüfuz edecek. Yeni model 2019 Şangay Otomobil Fuarı’nda tanıtılıyor.

2020 Renault City K-ZE Şangay’da Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk olarak geçen yılki Paris Auto Show’da konsept olarak gösterilen küçük crossover, modern bir dış tasarıma ve sürücü odaklı bir kokpite sahip. Kabinde 8 inç multimedya sistemi, uzaktan erişim, 4G Wi-Fi, akıllı ses tanıma özelliği ve klima bulunuyor.

 

Henüz otomobilin tüm özellikleri açıklanmadı ancak Renault hızlı şarj özelliğiyle City K-ZE’nin pilinin 50 dakikada %80 dolacağını belirtti. Yavaş şarjda kullanıcılar dört saatte pili tamamen doldurabilecek. Otomobil 250 km menzile sahip.

 

Yerden yüksekliği 150 mm olan otomobilin aks mesafesi 2423 mm. Ayrıca 300 litre bagaj kapasitesi sunan yeni City K-ZE, Renault’nun en küçük elektrikli otomobili. Yeni model Zoe’nin altında konumlanıyor ve firmaya göre “Avrupa’nın yüksek kalite standartlarına göre” üretilmiş.

 

City K-ZE Renault – Nissan – Mitsubishİ İttifakı ve eGT New Energy Automotive Co. Ltd adı verilen Dongfeng ortak girişimiyle üretilecek. Satışlar yıl sonundan önce başlayacak. Yeni model Fransız firmanın Çin’de satışlarını artırma planlarının bir parçası. Firma 2022 yılına kadar Çin’de yıllık 550.000 satışa ulaşmayı hedefliyor.

Son Güncelleme : 17 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo