Lexus LM: Çin ve Diğer Asya Piyasaları İçin Yeni Ultra Lüks Minivan

Ototeknikveri     17 Nisan 2019 08:20

İlk Lexus minivan modeli geldi ve gerçekten ilginç bir araç.

Lexus LM: Çin ve Diğer Asya Piyasaları İçin Yeni Ultra Lüks Minivan
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şangay Otomobil Fuarı'nda dünya prömiyerini kutlayan Lexus LM, özellikle Çin pazarı için geliştirilen bir lüks MPV. Yeni model diğer Asya pazarlarında da satışa sunulacak ancak ne yazık ki firma şimdilik Lexus LM'yi Asya dışına çıkartmayı düşünmüyor.

 

Lexus, yeni LM'nin benzersiz kalitede bir işçiliği konukseverlik ve konforlu sürüş deneyimi ile birleştirdiğini söylüyor. Dışarıdan da oldukça çekici görünmekle birlikte Lexus LM en çok iç mekan özellikleriyle dikkat çekecek.

 

Yeni LM lüks minibüs, Şangay'da arka yolcu bölmesini etkili bir şekilde birinci sınıf bir oturma salonuna dönüştüren dört koltuklu bir konfigürasyonda tanıtıldı. Ön ve arka sıralar, yükseltilip alçaltılabilen cam bir ekrana sahip bir duvarla ayrılmış. Bölüm ayrıca büyük bir düz ekran TV ve diğer olanaklara sahip.

 

Ancak yönetici koltukları, Lexus LM'nin zengin arka yolcu bölümünün ana bileşeni. Bu koltuklar ısıtma, havalandırma ve masaj fonksiyonlarının yanı sıra çeşitli ayarlara da sahip. Lexus'a göre koltuklar düşük yoğunluklu üretan köpüğü ile doldurulmuş ve üst düzey konfor ve ergonomi sunuyorlar. İlginç biçimde, soğutma işlevi emişli havalandırma ile yapılıyor.

 

Bölme duvarındaki 26 inçlik ekran, akıllı telefonlar ve tabletler gibi cihazlara bağlanabiliyor ve Blu-ray oynatmayı destekliyor. Diğer özellikler arasında 19 hoparlörlü bir ses sistemi, iki şişe şampanya veya şarap alabilen 14 litrelik bir buzdolabı ve TV'yi, koltukları, klima ve ses sistemini kontrol etmek için arka koltukların arasına yerleştirilmiş bir dokunmatik ekran bulunuyor.

 

Lexus, LM'nin ayrıca ilk iki sıra için iki ayrı lüks koltuk ve üçüncü sıra boyunca üç koltuk içeren yedi kişilik bir konfigürasyonda da mevcut olacağını söyledi. İkinci sıradaki koltuklar en konforlular olacak ve daha büyük, daha destekleyici kolçaklara sahip olacak.

 

Güç aktarma organlarına gelince, önden çekişli ve dört tekerlekten çekişli iki model (LM 350 ve LM 300h) sunulacak. LM 350, 3.5 litrelik bir V6 benzinli motora sahipken, LM 300h, 2.5 litrelik dört silindirli bir hibrit sistem kullanıyor.

Son Güncelleme : 17 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo