2020 Subaru Outback Turbo Motor ve Dev Dokunmatik Ekranla Geliyor

Ototeknikveri     18 Nisan 2019 10:24

Subaru, New York Auto Show'da yeni altıncı nesil 2020 Outback'i tanıttı.

2020 Subaru Outback Turbo Motor ve Dev Dokunmatik Ekranla Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2020 Subaru Outback yeni Legacy'nin aynı tasarıma sahip ancak daha fazla gövde kaplaması, özel tamponlar ve daha maceracı bir karaktere sahip station versiyonu.

 

Subaru'nun yeni küresel platformuna geçerek, Outback daha sağlam, daha kaliteli bir yapıya ve daha iyi bir yol tutuşuna kavuştu. Yeni modelin yerden yüksekliği 8.7 inç (22 cm), bu da piyasadaki pek çok SUV modelden daha fazla.

 

Subaru Outback'in yeni nesli, eski modelin altı silindirli motorunu Legacy ve Ascent'te bulunan turboşarjlı 260 hp 2,4 litre motorla değiştirdi. Giriş seviyesi modeller, doğal emişli 182 hp 2.5 litre düz dört silindirli motorla gelecek. Her iki motor da 8 vitesli manuel mod da içeren yeni CVT şanzımanla çalışacak.

 

2.4 litrelik turbo XT modelleri, Outback tarihinin en büyüğü olan 1587 kg çekme kapasitesi sunuyor.

 

Yeni Outback’in belki de en önemli özellikleriyse içeride; Kabin, daha kaliteli malzemelerden üretilmiş ve Apple CarPlay, Android Auto ve kablosuz güncelleme özelliklerine sahip 11,6 inç yüksek çözünürlüklü multimedya ekranı sunuluyor.

 

Subaru'nun Şerit Ortalama işlevine sahip EyeSight Sürücü Yardımı sistemi standart sunulurken, DriverFocus Dikkat Dağınıklığını Önleme sistemi, Ön Görünüm Monitörü, Direksiyona Duyarlı LED farlar ve Otomatik Geri Fren (düşük hızlarda geri çıkarken otomobilin arkasında bir engel tespit ettiğinde fren uygular) gibi özellikler isteğe bağlı.

 

Yeni 2020 Subaru Outback ürün gamında Baz, Premium, Limited, Touring, Onyx Edition XT, Limited XT ve Touring XT modelleri yer alacak. Onyx Edition XT, dış yüzeyde siyah detaylar ve bunlarla uyumlu 18 inç alaşım jantlar, ayrıca özel gri renkli, iki tonlu iç mekana sahip.

 

Subaru, yeni 2020 Outback’in fiyat detaylarını bu sonbaharda piyasaya sunulmasından hemen önce açıklayacak.

Son Güncelleme : 18 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo