2020 Lincoln Corsair Şık, Havalı ve Güçlü

Ototeknikveri     18 Nisan 2019 10:24

Lincoln 2020 Corsair kompakt SUV’nin örtüsünü New York Otomobil Fuarı’nda kaldırdı.

2020 Lincoln Corsair Şık, Havalı ve Güçlü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2020 Corsair Navigator ve üç sıra koltuklu Aviator modellerinin altında konumlanıyor ve markanın başarılı tasarım kimliğini taşıyor. Ön kısımda firmanın dikey ön panjuru hakimken, arkada ise tam genişlikteki stop lambaları dikkat çekiyor.

 

Dışarıdan belli olmasa da, kaputun altında Corsair modeli Ford Escape ile aynı temelleri paylaşıyor. Bir Lincoln otomobilde ilk kez arka kısımda daha yumuşak bir sürüş sağlayan integral burçlu süspansiyon bulunuyor.

 

Müşterilere iki motor seçeneği sunulacak. Bunların ikisi de turboşarjlı, dört silindirli motorlar. Giriş seçeneği 250 hp 2.0 litre, diğeriyse 280 hp 2.3 litre daha üst seçenek. Her iki motor da sekiz vitesli otomatik şanzımanla çalışıyor.

 

Önden çekişli sürüş sistemi standart ancak Lincoln opsiyonel dört çekişli sürüş sistemi de sunuyor. Yol koşullarına göre sistem önden çekiş ve dört çekiş arasında otomatik geçiş yapabiliyor. Otomobilde beş farklı sürüş modu sunuluyor: Normal, Excite, Slippery, Deep Conditions ve Conserve.

 

Lincoln yeni Corsair ile birinci sınıf kompakt SUV segmentinde gerçek bir lüks deneyimi sunmayı amaçlıyor. İç mekanda çift duvarlı motor bölmesi ve Aktif Gürültü Kontrol sistemi sayesinde son derece sessiz bir ortam var titreşim kabine ulaşmıyor.

 

Sürücüye uyarı veren altı farklı ses Detroit Senfoni Orkestrası tarafından kaydedilmiş ve kabinin sakin atmosferini destekleyecek nitelikte seçilmiş. 14 hoparlörlü Revel ses sistemi, Lincoln’ün Perfect Position 24 ayarlı ve masaj fonksiyonlu koltukları ile kablosuz şarj opsiyonel sunulurken, Wi-Fi ve sekiz inç ekranlı SYNC3 multimedya sistemi standart geliyor.

 

Corsair ile birlikte ayrıca üç yeni renk seçeneği sunuluyor: Beyond Blue (canlı mavi ve beyaz), Cashew (ten rengi ve siyah) ve Medium Slate (yumuşak gri ve abanoz).

 

Sürüş sistemleri arasında opsiyonel Lincoln Co-Pilot360 Plus paketi de bulunuyor. Bu paketle Adaptif Seyir Kontrolü, Yoğun Trafik Asistanı, Kaçınma Manevraları Asistanı, Geri Sürüş Asistanı, Aktif Park Asistanı Plus gibi sistemler geliyor. Sürücüler ayrıca Lincoln Way uygulamasıyla akıllı telefonlarını anahtar gibi kullanabilecek.

 

Yeni 2020 Lincoln Corsair’in satışları sonbaharda başlayacak. Otomobilin üretimi Louisville fabrikasında yapılacak. Fiyatlar daha sonra açıklanacak 40.000 dolar üzerinde olması bekleniyor.

Son Güncelleme : 19 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo