Yeni Skoda Vision GT Şangay’da Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     19 Nisan 2019 11:45

Görünen o ki, Çin Skoda SUV’lere doymuyor. Çek marka dünyanın en büyük otomobil piyasasında dört farklı model satıyor ve ürün gamını daha da genişletmeye hazırlanıyor.

Yeni Skoda Vision GT Şangay’da Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şu an Çinli müşteriler Kamiq, Karoq, Kodiaq ve Kodiaq GT modellerini alabiliyorlar. Gelecekte, bunlara Vision iV konseptini temel alan elektrikli bir crossover da eklenecek. Yeni konsept bugünlerde Şangay Otomobil Fuarı’nda sergileniyor.

 

Skoda Şangay’da Vision GT adındaki bir diğer konsept SUV’den de iki çizim yayınladı. Yeni crossover çalışması Haziran ayının başında 2019 Shenzen Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak. Şimdilik firma sadece Vision GT’nin şehirli bir otomobil olduğunu ve Çin’e özel yeni bir sportif Skoda SUV olduğunu söylemekle yetiniyor.

 

Bu kısa açıklamadan modelle ilgili üç şey öğreniyoruz. Birincisi; karşımızda kompakt ya da küçük bir crossover var. İkincisi, bu Kodiaq GT gibi sportif bir coupe SUV modeli olabilir.

Üçüncü tahmini ise çizimlerden yapıyoruz. Çizimlere baktığımızda Vision GT’nin Skoda’nın en yeni tasarım diline sahip olduğu görülüyor. Stop lambaları ve 3D ön panjur Avrupa versiyonu Kamiq ve Scala’yı hatırlatıyor. Farlar ise Çin versiyonu Kamiq ile benzer. Bunların hepsini göz önüne aldığımızda, Vision GT konseptinin Kamiq GT’nin önizlemesi olduğunu söyleyebiliriz.

 

Önümüzdeki haftalarda Skoda yeni ipuçları verdikçe elimizde daha fazla bilgi olacak. Vision GT oldukça iyi görünen bir konsept, bu yüzden konseptin üretim modeline aynen aktarılması güzel olurdu.

Son Güncelleme : 19 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo